Meistä

Vitsikirjasto.fi on kolmen kaverin pilke silmäkulmassa perustama huumorimedia, jonka missiona on levittää iloa ihmisten elämään. Vitsikirjasto.fi julkaisee vitsejä monikanavaisesti sekä verkkosivuillaan että sosiaalisen median kanavissaan.

Vitsikirjasto.fi

Moni on varmasti törmännyt ongelmaan, että hyviä vitsejä ei löydy paljoa yhdestä lähteestä. Hakusanalla ”vitsi” tai ”vitsit” löytää paljon erilaisia keskustelupalstoja tai uutisartikkeleita, jotka jokainen kattaa maksimissaan joitakin kymmeniä vitsejä. Vitsikirjojen lainaaminen taas tuntuu turhalta ja vaivalloiselta, sillä vitsikirjoissa vitsit ovat yleensä sekalaisessa järjestyksessä ja vaikeasti luettavissa. Lisäksi vitsejä voi lukea usein vain suomeksi, mikä kaventaa vitsivalikoimaa. Onhan selvää, että monet vieraskieliset vitsit naurattavat maailmanlaajuisesti, mutta eivät vain kantaudu kaikkien kuulijoiden korviin.

Perustimme sivuston Vitsikirjasto.fi vastataksemme tähän ärsyttävään ongelmaan. Alussa mietimme, miksei netistä löydy ainuttakaan kunnon vitsikokoelmaa, josta löytyisi satoja tai jopa tuhansia vitsejä helposti. Kirjastomme kasvaa päivittäin, ja lukijoiden on päivä päivältä helpompi löytää uusia ja mielenkiintoisia vitsejä. Kirjastostamme on apua juuri silloin, kun lukijan täytyy löytää hyviä vitsejä helposti.