Humoristiset tilanteet jalkapallossa

Jalkapallo on laji, joka jakaa mielipiteitä. Pelissä tapahtuvat tilanteet ovat täynnä tunteita laidasta laitaan. 

Minuutin sisällä on mahdollista tuntea raskaita pettymyksiä, ja hetken päästä ilon kyyneleet voivat tulla pintaan.

Kaikki tilanteet eivät ole aina kuitenkaan vakavia, ja huumorilla on myös suuri rooli jalkapallossa.

Kömmähdyksistä seuraa katsojille usein naurun purskaus, kun mokaaja on vastapuolen pelaaja. 

Joskus tilanteet voivat olla myös sellaisia, että koko kenttä yleisöineen ovat huvittuneita.

Ketäpä ei olisi joskus naurattanut metrin päästä missattu maalipaikka tai maalivahdin jalkojen välistä maaliin lirunut pallo.

Surkuhupaisat tilanteet Mestarien liigassa

Mestarien liiga on maailman arvostetuin seurajoukkueturnaus, jossa pelaa maailman parhaat pelaajat.

Vaikka kentällä pelaa parhaat, mokia sattuu silti, ja joskus kömmähdykset ovat uskomattomia.

Mokat eivät missään nimessä aina ole vain pelaajien aiheuttamia. Myös valmentajat tarjoavat viihdyttäviä tilanteita jalkapallon seuraajille.

Valmentajalegenda Jose Mourinho Interin puikoissa ollessaan kertoi hauskan tarinan erään Mestarien liigan pelin jälkeen:

”Olimme Kazanissa vieraspelissä. Minulla oli vain yksi hyökkääjä käytettävissä (Mario Balotelli). Kaikki muut hyökkääjät olivat loukkaantuneina. Mario Balotellin kanssa työskentely oli muutenkin erittäin jännittävää, ja hänen edesottamuksista voisi kirjoittaa vaikka komedian täyteisen kirjan. Sitten itse peliin: Mario sai ensimmäisen puoliajan lopussa keltaisen kortin. Tauolla vietin 14 minuuttia 15 minuutista puhuakseni Mariolle: Mario, et voi ottaa toista keltaista korttia, koska minulla ei ole muita hyökkääjiä vaihdossa. Jos joku provosoi, älä reagoi. Jos tuomari tekee virheen, älä reagoi. Jos joku rikkoo sinua, älä reagoi. Jos joku koskee sinuun, älä reagoi. Käytin koko tauon puhuakseni Mariolle. Peli jatkui, ja arvatkaa mitä tapahtui – 46 minuutilla Mario otti toisen keltaisen kortin, ja sai ulosajon.”

Kyseinen tilanne on yksi kaikkien aikojen huvittavimmista tilanteista jalkapallon Mestarien liigassa.

Monia muitakin hauskoja tilanteita mahtuu Mestarien liigaan. Viime kaudella eräs huvittava tilanne tapahtui, kun Kylian Mbappe säikähti tuomarin pilliin vihellystä ennen ottelua pukukoppikäytävällä. 
Mestarien liigan peleissä on siis mahdollista nähdä ennustamattomia asioita. Joskus piskuinen pikkuseura voittaa, vaikka todennäköisyydet ovat verrattavissa lotossa voittamiseen – lue lisätietoja tästä mikäli lottovoitot kiinnostavat.

Alasarjojen toilailut

Jos Mestarien liigan pelit vaikuttavat liian totisilta, kannattaa suunnata alasarjojen Sunday league -matseja katsomaan. Peleissä on lähes poikkeuksetta huvittavia tilanteita, joten kannattaa varautua nauramaan.

Ennustamattoman uskomattomia tilanteita tapahtuu pelaajien taitotason puutteen takia. Pelaajat eivät välttämättä ole aina järin urheilullisia, mikä voi aiheuttaa kömpelöitä tilanteita peleissä.

Internet on täynnä hassunhauskoja Sunday league -videopätkiä, joissa kootaan parhaita koomisia tilanteita. Videoiden tapahtumia on joskus vaikea uskoa todeksi, jos on itse vähänkään pelannut jalkapalloa.

Jos jalkapallo televisiossa näyttää joskus tylsältä, paikan päällä lajin kokee täysin erilailla. Pienen kyläseuran peliä pääsee seuraamaan metrin päästä sivurajasta, ja silloin pelin tuntee uudella tavalla. Kaikki huudot ja tunteet näkee ja kuulee todellisella tavalla, ja silloin pääsee myös mahdollisesti pelin humoristiseen ytimeen.

Kuinka Brock pystyy suunnistamaan, kun hänen silmänsä ovat aina kiinni?
– Hän seuraa hoitaja Joyn tuoksua
15.03.2023VitsitJaa
Ruotsalaistiedemiehet yhdistivät kaksi merkittävää turvallisuuslaitetta: laskuvarjon ja ilmatyynyn.
Tuloksena oli laskuvarjo, joka aukeaa törmäyksestä.
24.11.2023VitsitJaa
Pikku-Kalle jäi auton alle matkalla kotiin jääkiekkomaaottelusta.
Kuljettaja juoksi hädissään autosta ulos ja kysyi, miten kävi.
Pikku-Kalle vastasi: ”Suomi voitti 4–1.”

26.07.2020VitsitJaa
Mainostauko alkaa!

Jos käytät adblock-ohjelmistoa tai -lisäosaa, pyytäisimme harkitsemaan sen väliaikaista poistamista sivustomme osalta. Tällä tavoin voimme jatkaa palvelumme tarjoamista ilman rajoituksia ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Mainostauko loppui!
Perheenäiti työskenteli keittiössä ja sivukorvalla kuunteli, kun hänen 7-vuotias poikansa leikki olohuoneessa uudella sähköjunallaan. Äiti kuuli junan pysähtyvän ja poikansa sanovan: ”Kaikki p*rslävet, jotka haluavat poistua junasta, lähtekää h*lv*ttiin nyt, koska tämä on v*tun päätepysäkki! Ja kaikki ne laardip*rs**t, jotka ovat nyt nousemassa junaan, hilatkaa p*rs**nne sisälle, koska juna v*ttu lähtee nyt!”

Kauhistunut äiti meni olohuoneeseen sanomaan pojalleen:
”Meidän huushollissa ei tuollaista kieltä suvaita. Nyt menet huoneeseesi ja pysyt siellä 2 tuntia. Ja kun tulet pois sieltä voit leikkiä junallasi. Mutta tuollaista kieltä et enää käytä!”

Kaksi tuntia myöhemmin poika tuli pois huoneestaan ja jatkoi junalla leikkimistä. Pian juna taas pysähtyi ja äiti kuuli poikansa sanovan:
”Arvoisat matkustajat, olkaa hyvä ja muistakaa ottaa tavaranne mukaan junasta poistuessa. Kiitämme teitä matkasta ja toivomme, että matkanne oli miellyttävä. Toivomme, että matkustatte kanssamme pian uudestaan.”

Äiti kuuli kullannuppunsa jatkavan:
”Junaan nouseville matkustajille tiedoksi, että junassa ei ole tupakkavaunua. Toivomme, että vietätte miellyttävän ja rentouttavan matkan kanssamme.”

Äidin jo alkaessa hymyillä tyytyväisenä, lapsi lisäsi:
”Tiedoksi niille matkustajille, jotka ovat v*ttuuntuneita kahden tunnin viivytyksestä, pyydämme valittamaan tuolle paksulle valurautapermanenttikotkalle keittiössä.”

19.01.2022VitsitJaa
Muut meni aidan yli, Muhammed Ali
12.06.2023VitsitJaa
Miksi banaaninkuoret olivat rannalla?
-Banaani oli uimassa.

10.09.2020VitsitJaa
Mitä hukattua naisoletettu huumeidenkäyttäjä voi löytää kaupan kassahihnalta?
– Sannan Marin
17.04.2023VitsitJaa
Mainostauko alkaa!

Jos käytät adblock-ohjelmistoa tai -lisäosaa, pyytäisimme harkitsemaan sen väliaikaista poistamista sivustomme osalta. Tällä tavoin voimme jatkaa palvelumme tarjoamista ilman rajoituksia ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Mainostauko loppui!
Neljä ankkaa meni joutsenelle kylään.

Mutta joutsen oli hyvin surullinen, sillä hänellä
oli nokka tukossa.

Silloin yksi ankoista ihmetteli:
– Olen aina luullut, että joutsenet ovat aina iloisia, mutta
kyllä nekin voivat näyttää kurjilta.
13.02.2023VitsitJaa
Olen yrittänyt opetella piirtämään kirkkovenettä, mutta v*tuiksi menee koko ajan.
21.09.2023VitsitJaa
How do you get a squirrel to like you?
Act like a nut.
09.04.2023VitsitJaa
Mainostauko alkaa!

Jos käytät adblock-ohjelmistoa tai -lisäosaa, pyytäisimme harkitsemaan sen väliaikaista poistamista sivustomme osalta. Tällä tavoin voimme jatkaa palvelumme tarjoamista ilman rajoituksia ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Mainostauko loppui!