Humoristiset tilanteet jalkapallossa

Artikkeli humoristiset tilanteet jalkapallossa julkaistiin sivustolla Vitsikirjasto.fi 16.05.2023.

Humoristiset tilanteet jalkapallossa

Jalkapallo on laji, joka jakaa mielipiteitä. Pelissä tapahtuvat tilanteet ovat täynnä tunteita laidasta laitaan. 

Minuutin sisällä on mahdollista tuntea raskaita pettymyksiä, ja hetken päästä ilon kyyneleet voivat tulla pintaan.

Kaikki tilanteet eivät ole aina kuitenkaan vakavia, ja huumorilla on myös suuri rooli jalkapallossa.

Kömmähdyksistä seuraa katsojille usein naurun purskaus, kun mokaaja on vastapuolen pelaaja. 

Joskus tilanteet voivat olla myös sellaisia, että koko kenttä yleisöineen ovat huvittuneita.

Ketäpä ei olisi joskus naurattanut metrin päästä missattu maalipaikka tai maalivahdin jalkojen välistä maaliin lirunut pallo.

Surkuhupaisat tilanteet Mestarien liigassa

Mestarien liiga on maailman arvostetuin seurajoukkueturnaus, jossa pelaa maailman parhaat pelaajat.

Vaikka kentällä pelaa parhaat, mokia sattuu silti, ja joskus kömmähdykset ovat uskomattomia.

Mokat eivät missään nimessä aina ole vain pelaajien aiheuttamia. Myös valmentajat tarjoavat viihdyttäviä tilanteita jalkapallon seuraajille.

Valmentajalegenda Jose Mourinho Interin puikoissa ollessaan kertoi hauskan tarinan erään Mestarien liigan pelin jälkeen:

”Olimme Kazanissa vieraspelissä. Minulla oli vain yksi hyökkääjä käytettävissä (Mario Balotelli). Kaikki muut hyökkääjät olivat loukkaantuneina. Mario Balotellin kanssa työskentely oli muutenkin erittäin jännittävää, ja hänen edesottamuksista voisi kirjoittaa vaikka komedian täyteisen kirjan. Sitten itse peliin: Mario sai ensimmäisen puoliajan lopussa keltaisen kortin. Tauolla vietin 14 minuuttia 15 minuutista puhuakseni Mariolle: Mario, et voi ottaa toista keltaista korttia, koska minulla ei ole muita hyökkääjiä vaihdossa. Jos joku provosoi, älä reagoi. Jos tuomari tekee virheen, älä reagoi. Jos joku rikkoo sinua, älä reagoi. Jos joku koskee sinuun, älä reagoi. Käytin koko tauon puhuakseni Mariolle. Peli jatkui, ja arvatkaa mitä tapahtui – 46 minuutilla Mario otti toisen keltaisen kortin, ja sai ulosajon.”

Kyseinen tilanne on yksi kaikkien aikojen huvittavimmista tilanteista jalkapallon Mestarien liigassa.

Monia muitakin hauskoja tilanteita mahtuu Mestarien liigaan. Viime kaudella eräs huvittava tilanne tapahtui, kun Kylian Mbappe säikähti tuomarin pilliin vihellystä ennen ottelua pukukoppikäytävällä. 
Mestarien liigan peleissä on siis mahdollista nähdä ennustamattomia asioita. Joskus piskuinen pikkuseura voittaa, vaikka todennäköisyydet ovat verrattavissa lotossa voittamiseen – lue lisätietoja tästä mikäli lottovoitot kiinnostavat.

Alasarjojen toilailut

Jos Mestarien liigan pelit vaikuttavat liian totisilta, kannattaa suunnata alasarjojen Sunday league -matseja katsomaan. Peleissä on lähes poikkeuksetta huvittavia tilanteita, joten kannattaa varautua nauramaan.

Ennustamattoman uskomattomia tilanteita tapahtuu pelaajien taitotason puutteen takia. Pelaajat eivät välttämättä ole aina järin urheilullisia, mikä voi aiheuttaa kömpelöitä tilanteita peleissä.

Internet on täynnä hassunhauskoja Sunday league -videopätkiä, joissa kootaan parhaita koomisia tilanteita. Videoiden tapahtumia on joskus vaikea uskoa todeksi, jos on itse vähänkään pelannut jalkapalloa.

Jos jalkapallo televisiossa näyttää joskus tylsältä, paikan päällä lajin kokee täysin erilailla. Pienen kyläseuran peliä pääsee seuraamaan metrin päästä sivurajasta, ja silloin pelin tuntee uudella tavalla. Kaikki huudot ja tunteet näkee ja kuulee todellisella tavalla, ja silloin pääsee myös mahdollisesti pelin humoristiseen ytimeen.

Etusivu
Vitsit
Kategoriat
Tykätyimmät