Matti ja Teppo vitsit

Vitsikirjaston laajasta matti ja teppo vitsit vitsivalikoimasta löydät parhaat ja hauskimmat matti ja teppo vitsit. Vitsikirjasto.fi vitsivalikoima kasvaa päivittäin, myös matti ja teppo vitsit vitsivalikoimasta löydät lähes päivittäin uusia vitsejä, joiden aiheena on matti ja teppo vitsit. Haluatko kertoa meille oman vitsisi? Se onnistuu täältä...

Huom! muista tykätä parhaista vitseistä! Tykkäämällä parhaista vitseistä autat meitä löytämään Suomen parhaat vitsit.
Mitä Matti teki kun Teppo kuoli?

– Soololevyn

25.08.2021Matti ja Teppo vitsitJaa
Matti ja Teppo olivat sunnuntai-ajelulla hienolla Mersullaan Turussa. Äkkiäkös miehet äkkäsivät yksinäisen lampaan tienposkessa, yhteistuumin he päättivät pistää lampaan takakonttiin ja lähteä myymään se Tampereelle.

Hetken päästä Matti ja Teppo saapuivat Tampereelle ja alkoivat kaupata elikkoa paikallisille. Yksi vastaantulija olikin kiinnostunut lampaasta ja sitten lähdettiin Mersulle. Karu totuus oli se, ettei lammas kestänyt kaahailua motarilla ja se olikin kuollut. Kun mies kysyi Matilta ja Tepolta miten näin oli päässyt käymään, M&T totesivat yhteen ääneen ”Kyl määki Turuus!”

13.10.2020Matti ja Teppo vitsitJaa

Matti ja Teppo vitsit

On monia tapoja ilahduttaa kaveria. Yksi parhaista tavoista ilahduttaa kaveria on jakaa kaverille hauska vitsi kategoriasta matti ja teppo vitsit. Olemme keränneet jo 2 kappaletta matti ja teppo vitsit vitsikokoelmaamme. Löydät varmasti parhaan ja hauskimman matti ja teppo vitsit kaverillesi Vitsikirjasto.fi valikoimasta. Olemme mahdollistanee vitsien järjemisen matti ja teppo vitsit kategoriasta esim. tykätyimpien tai katsotuimpien mukaan.