Kaikki vitsit
Vitsikategoriat
Parhaat vitsit
Kerro vitsi

Matti ja Teppo vitsit

Vitsikirjaston laajasta matti ja teppo vitsit vitsivalikoimasta löydät parhaat ja hauskimmat matti ja teppo vitsit. Vitsikirjasto.fi vitsivalikoima kasvaa päivittäin, myös matti ja teppo vitsit vitsivalikoimasta löydät lähes päivittäin uusia vitsejä, joiden aiheena on matti ja teppo vitsit. Haluatko kertoa meille oman vitsisi? Se onnistuu täältä...

Huom! muista tykätä parhaista vitseistä! Tykkäämällä parhaista vitseistä autat meitä löytämään Suomen parhaat vitsit.
Valitse vitsit
Share

Mitä Matti teki kun Teppo kuoli?

– Soololevyn

Share

Matti ja Teppo olivat sunnuntai-ajelulla hienolla Mersullaan Turussa. Äkkiäkös miehet äkkäsivät yksinäisen lampaan tienposkessa, yhteistuumin he päättivät pistää lampaan takakonttiin ja lähteä myymään se Tampereelle.

Hetken päästä Matti ja Teppo saapuivat Tampereelle ja alkoivat kaupata elikkoa paikallisille. Yksi vastaantulija olikin kiinnostunut lampaasta ja sitten lähdettiin Mersulle. Karu totuus oli se, ettei lammas kestänyt kaahailua motarilla ja se olikin kuollut. Kun mies kysyi Matilta ja Tepolta miten näin oli päässyt käymään, M&T totesivat yhteen ääneen ”Kyl määki Turuus!”

Matti ja Teppo vitsit


On monia tapoja ilahduttaa kaveria. Yksi tapa on tehdä jotain yllättävää. Esimerkiksi voit antaa kaverillesi kirjan tai elokuvan, josta tiedät hänen pitävän. Nopein ja helpoin tapa on kertoa kaverillesi vitsi kategoriasta: Matti ja Teppo vitsit. Kaikkien tekojen ei tarvitse olla fyysistä, välillä pelkkä vitsikin riittää ilahduttamaan toista. Kerro siis vitsi (Matti ja Teppo vitsit).

Etusivu
Vitsit
Kategoriat
Parhaat vitsit