Paparazzivitsit

Vitsikirjaston laajasta paparazzivitsit vitsivalikoimasta löydät parhaat ja hauskimmat paparazzivitsit. Vitsikirjasto.fi vitsivalikoima kasvaa päivittäin, myös paparazzivitsit vitsivalikoimasta löydät lähes päivittäin uusia vitsejä, joiden aiheena on paparazzivitsit. Haluatko kertoa meille oman vitsisi? Se onnistuu täältä...

Huom! muista tykätä parhaista vitseistä! Tykkäämällä parhaista vitseistä autat meitä löytämään Suomen parhaat vitsit.
Ike ja Sale makoilivat nudistirannalla ja tietysti, kuten tapoihin kuuluu, molemmat ilman rihman kiertämää. Yhtäkkiä rannalle rynnisti lauma toimittajia kameroineen, olivat mitä ilmeisimmin saaneet vihiä, että rannalta löytyy julkisuuden henkilöitä.

Ike ja Sale ponkaisivat salamana pystyyn ja miettivät, mitä tehdä moisessa tilanteessa. Ikellä välähti ensin ja ennen kuin paparazzijoukko ehti kuvausetäisyyden päähän, Ike peitti käsillään sukukalleutensa. Tämän jälkeen Sale puolestaan päätti peittää käsillään kasvonsa.

Ike: Mitä h*lv*ttiä sä teet? Täs on kohta hirvee liuta kameroita ikuistamassa meitä roskalehtiin, peitä nyt ihmeessä jalkovälis!
Sale: Katsos, Ike, kun mut tunnetaan kasvoista.

27.01.2022PaparazzivitsitJaa

Paparazzivitsit

On monia tapoja ilahduttaa kaveria. Yksi parhaista tavoista ilahduttaa kaveria on jakaa kaverille hauska vitsi kategoriasta paparazzivitsit. Olemme keränneet jo 1 kappaletta paparazzivitsit vitsikokoelmaamme. Löydät varmasti parhaan ja hauskimman paparazzivitsit kaverillesi Vitsikirjasto.fi valikoimasta. Olemme mahdollistanee vitsien järjemisen paparazzivitsit kategoriasta esim. tykätyimpien tai katsotuimpien mukaan.