Rekkamiesvitsit

Vitsikirjaston laajasta Rekkamiesvitsit vitsivalikoimasta löydät parhaat ja hauskimmat Rekkamiesvitsit lajiteltuna uusimmasta vanhimpaan. Vitsikirjasto.fi vitsivalikoima kasvaa päivittäin, myös Rekkamiesvitsit vitsivalikoimasta löydät lähes päivittäin uusia vitsejä, joiden aiheena on Rekkamiesvitsit. Haluatko kertoa meille oman vitsisi? Se onnistuu täältä...

Huom! muista tykätä parhaista vitseistä! Tykkäämällä parhaista vitseistä autat meitä löytämään Suomen parhaat vitsit.
Avaa linkki uuteen välilehteen

Rekkamies sulki silmänsä ajatellen tyttöystäväänsä ja alkoi toimiin. Hetken kuluttua hän tunsi, että joku nyki häntä lahkeesta. Mies piti silmät kiinni, ettei illuusio katoaisi ja kysyi:
”Mitä asiaa?”
”Poliisista päivää”, kuului vastaus, ”Mitä te oikein puuhaatte?”
”Kardaanista kuului jotain outoa ääntä ja päätin tarkistaa onko kaikki kunnossa”, vastasi rekkamies hädissään.

07.10.2020 | Rekkamiesvitsit, Tuhmat vitsit, Vitsit

Avaa linkki uuteen välilehteen

Rekkamies muisti lukeneensa, että ns. kuivaharjoittelu ennen varsinaista aktia auttaa pidentämään suoritusta. Häveliääna miehenä hän ei vain tiennyt sopivaa paikkaa toimitukselle, apumieskin nukkui hytissä, joten sielläkään ei voinut toimenpidettä suorittaa. Sitten hän sai kuningasajatuksen. Hän pysäytti rekan levähdysalueelle ja meni rekan alle makaamaan, näin hän voisi feikata korjaavansa rekkaa.

06.10.2020 | Rekkamiesvitsit, Tuhmat vitsit, Vitsit

Avaa linkki uuteen välilehteen

Rekkamies oli ollut pari viikkoa tien päällä ja silmissä kiilui jo tuleva tapaaminen tyttöystävän kanssa. Rekkamies pelkäsi vain, että olisi liian innokas ja hekumalliset hetket olisivat ohi liian nopeasti.

06.10.2020 | Rekkamiesvitsit, Tuhmat vitsit, Vitsit