Työhaastatteluvitsit

Vitsikirjaston laajasta työhaastatteluvitsit vitsivalikoimasta löydät parhaat ja hauskimmat työhaastatteluvitsit. Vitsikirjasto.fi vitsivalikoima kasvaa päivittäin, myös työhaastatteluvitsit vitsivalikoimasta löydät lähes päivittäin uusia vitsejä, joiden aiheena on työhaastatteluvitsit. Haluatko kertoa meille oman vitsisi? Se onnistuu täältä...

Huom! muista tykätä parhaista vitseistä! Tykkäämällä parhaista vitseistä autat meitä löytämään Suomen parhaat vitsit.
Matemaatikko, fyysikko ja asianajaja olivat työhaastattelussa. Jokaiselle heistä haastattelija esitti yksitellen yhden kysymyksen.
– Paljonko on 1+1, haastattelija kysyi.

Matemaatikko: Esitti käyränsä ja laskutoimituksensa, jonka mukaan se on noin kaksi.
Fyysikko: Ilmoitti kaavojensa ja liitutaulun avulla, että teoriansa mukaan tulos ei voi olla muu kuin kaksi.
Asianajaja: Sulki oven perässään, laittoi ikkunan sälekaihtimet kiinni ja irroitti puhelimen seinästä ja kuiskasi haastattelijalle.
– Paljonko haluaisitte sen olevan?
02.09.2023TyöhaastatteluvitsitJaa
Mies meni työhaastatteluun. Haastattelu sujui kaikinpuolin hyvin, mutta haastattelijaa häiritsi kovasti se, että mies iski hänelle silmää koko ajan.
Lopulta hän pyysi miestä lopettamaan silmän iskemisen.
-En minä voi tälle mitään, minulla on jo pitkään ollut jotain vikaa silmässä, kertoi haastateltava.
-Mutta särkylääke auttaa siihen, hän jatkoi ja alkoi kaivamaan taskujaan.
Mies kaivoi taskustaan kondomipaketin toisensa jälkeen ja laski ne haastattelijan pöydälle, kunnes lopulta löysi lääkkensä, otti yhden ja silmänisku lakkasi välittömästi.
Haastattelija katsoi kondomipakettivuorta pöydällään ja sanoi miehelle:
-Näyttää siltä, että olette naistenmies, sellaisia ei meidän firmassa kaivata!
Mies kiirehti selittämään:
-Ei, ei. En ole mikään naistenmies. Mutta koittakaa joskus itse pyytää apteekista särkylääkettä ja iskekää silmää samalla!

10.05.2021TyöhaastatteluvitsitJaa

Työhaastattelu

Työhaastattelu on kuin ovi toiseen maailmaan, jossa jännitys ja mahdollisuudet lomittuvat luomaan ainutlaatuisen kokemuksen. Kuvittelepa astuvasi sisään tähän maailmaan kuin seikkailija tuntemattomaan, salaperäiseen seikkailuun. Aluksi tulet vastaan tervetuliaisportin, jonka takana hymyilevä portinvartija odottaa. Hän tarkistaa hakemuskirjepassisi ja antaa sinulle käteen kirjavaa kynää ja pienen pahvilautasen. Tunnelma odotustilassa on kuin kummallisessa taikamaailmassa, kun työnhakijat istuvat hiljaa kuin värikkäät pelinappulat odottaen vuoroaan suuressa pelissä. Kun saapuu sinun vuorosi, astut suureen huoneeseen, jossa valokeilassa istuu paneeli kuin salaperäinen tuomioistuin. He ovat kuin kyborgien sekoitus, valmiina analysoimaan vastauksesi ja ilmeesi kuin tulevaisuuden ennustajat. Heidän kysymyksensä ovat kuin arvoituksellisia vihjeitä, joita sinun täytyy ratkoa tuottaaksesi oikean vastauksen palapeliin. Mutta älä unohda työhaastattelun perinnettä: kättelyä. Käsipumppu on kuin rituaali, jossa sinun on näytettävä vahvuutesi kohteliaalla mutta päättäväisellä otteella. Se on kuin tanssi, jossa tasapainoilet liian löysän ja liian tiukan puristuksen välillä – kuin yrittäisit saada vanhan purukumin irtoamaan kengästä. Lopulta, kun olet suorittanut kaikki haasteet, poistut tästä maailmasta yhtä nopeasti kuin saavuitkin. Mutta muistot jäävät. Voit huomata, että värikynät ja pahvilautaset tuovat mieleen jännittävät hetket haastatteluhuoneessa, ja kenties ne saavat hymyn karehtimaan huulillesi. Joten seuraavan kerran kun seisot työhaastattelun kynnyksellä, muista, että se on kuin tilaisuus astua rooliin seikkailijana tuntemattomalla polulla. Olet valmis kohtaamaan haasteet ja tarttumaan mahdollisuuksiin, jotka odottavat työelämän aarteiden löytämistä.