Mun makkarissa on nyt isot alet!

Mun makkarissa on nyt isot alet. Vaatteista lähtee 100 prosenttia pois!

Lähde: Cosmopolitan

Insinööri oli pitkän kehitystyön tuloksena saanut valmiiksi laitteen, mikä pystyi diagnosoimaan virtsanäytteen
perusteella minkä tahansa sairauden. Ylpeänä keksinnöstään hän kertoi laitteesta kaverilleen, ja pyysi tätä
kokeilemaan laitetta. Kaveri epäili laitteen toimivuutta, mutta kusaisi kuitenkin mukiin ja kaatoi sen koneeseen.
Kone raksutti hetken aikaa ja tulosti liuskalle: ”Tenniskyynärpää.” Mies tuumasi ihmeissään:
”Ei helvetti, eihän sitä voi millään tietää pelkästä kusinäytteestä.”

Hermostuneena mies päätti tehdä laitteelle pienen jekun. Hän kusaisi taas mukiin, mutta lisäsi tällä kertaa
vastaavat näytteet myös vaimoltaan ja tyttäreltään. Lisäksi hän valutti mukaan Ladasta vähän öljyä ja veivasipa
vielä sekoitukseen yhden mällinkin. Sekoitettuaan tämän cocktailin hän kaatoi sen laitteeseen.

Laite raksutti ja raksutti ja viimein tulostui diagnoosi: ”Vaimollasi on tippuri, tyttäresi on raskaana, ladasta hajoaa
kampiakseli näinä päivinä ja jos ei se runkkaaminen lopu, niin tenniskyynärpää sen kuin pahenee!”
25.06.2023VitsitJaa
Tytöt varokaa, ettei tule Intian matkalla
guru puseroon!

Lähde: Yksityinen ryhmä.
04.10.2022VitsitJaa
– Mitä luet?
– Päiväkirjaa.
– Onko siinä jotain melenkiintoista?
– Päiväkirja on yksityisasia, ei sitä kuulu näyttää toisille. Sitä paitsi tämä on minun sisareni päiväkirja.

12.12.2020VitsitJaa
Mies meni kirjastoon ja kysyi kirjastonhoitajalta kirjaa, jossa kerrotaan miten tehdä itsemurha.
”Valitettavasti edellinen lainaaja ei palauttanut sitä” vastasi kirjastonhoitaja.
24.04.2023VitsitJaa
Mitä pitää tehdä jos häntäluu murtuu?
– Pitää panna lasta takamukseen.
14.06.2023VitsitJaa
Miksi nainen ei räpäytä silmiään esileikin aikana?
– Ei ehdi.
18.08.2023VitsitJaa
Miksi kutsutaan muinaista pomoa?
– Esimieheksi

Nimimerkki: Zewitsi
Lähde: Zewitsi

14.02.2022VitsitJaa
Mitä yhteistä on pikkuveljillä ja kaatuneilla puilla?
– Kaikki on lahopäitä.

Lähde: Minä

23.08.2022VitsitJaa
Miksi blondit ovat tyhmiä?
– No, rasvat aivoista ovat valuneet rintoihin.

Nimimerkki: Ari
05.05.2024VitsitJaa
Sinun täytyy olla tentti, koska olen opiskellut sinua ihan hulluna.
05.06.2023VitsitJaa