Kaikki vitsit
Vitsikategoriat
Parhaat vitsit
Kerro vitsi

Teräsmiesvitsit

Vitsikirjaston laajasta teräsmiesvitsit vitsivalikoimasta löydät parhaat ja hauskimmat teräsmiesvitsit. Vitsikirjasto.fi vitsivalikoima kasvaa päivittäin, myös teräsmiesvitsit vitsivalikoimasta löydät lähes päivittäin uusia vitsejä, joiden aiheena on teräsmiesvitsit. Haluatko kertoa meille oman vitsisi? Se onnistuu täältä...

Huom! muista tykätä parhaista vitseistä! Tykkäämällä parhaista vitseistä autat meitä löytämään Suomen parhaat vitsit.
Valitse vitsit
Share

– Mitä yhteistä on viisaalla blondilla ja teräsmiehellä?
– Molemmat ovat fiktiohenkilöitä

Share

Teräsmies lenteli taivaalla ja näki kerrostalon katolla ihmenaisen ilkialastomana ottamassa aurinkoa. Teräsmies ajatteli: ”Mitäs jos kävisisin vetämässä pikaiset, ei ihmenainen huomaisi mitään”

Teräsmies meni ja teki temppunsa.  Ihmenainen hätkähti ja kysyi: ”Mikä tuo oli?”, johon näkymätön mies vastasi: ”En tiedä, mutta takapuoleen sattuu, niin vietävästi!”

Share

Chuck Norris ja Teräsmies löivät kerran vetoa. Häviäjän pitää loppuikänsä pitää alushousuja housujen päällä.

Teräsmiesvitsit


On monia tapoja ilahduttaa kaveria. Yksi tapa on tehdä jotain yllättävää. Esimerkiksi voit antaa kaverillesi kirjan tai elokuvan, josta tiedät hänen pitävän. Nopein ja helpoin tapa on kertoa kaverillesi vitsi kategoriasta: Teräsmiesvitsit. Kaikkien tekojen ei tarvitse olla fyysistä, välillä pelkkä vitsikin riittää ilahduttamaan toista. Kerro siis vitsi (Teräsmiesvitsit).

Etusivu
Vitsit
Kategoriat
Parhaat vitsit