Seksielämä — Seksielämän parantaminen vaatii myös huumoria

Piristä seksielämää

Seksielämä tarkoittaa ihmisen seksuaalista toimintaa, intiimiä kanssakäymistä ja seksuaalisten halujen ja tarpeiden ilmaisemista. Se voi sisältää monenlaisia kokemuksia ja toimintoja, kuten seksiä kumppanin kanssa, itsetyydytystä, romanttisia suhteita ja seksuaalista vuorovaikutusta.

Seksuaalinen elämä vaihtelee suuresti yksilöiden ja pariskuntien välillä. Jotkut ihmiset voivat olla seksuaalisesti aktiivisia ja kokea paljon erilaisia seksuaalisia kokemuksia, kun taas toiset voivat olla vähemmän kiinnostuneita seksistä tai kokea seksuaalisia vaikeuksia.

Tärkeää seksielämässä on terveys, turvallisuus ja suostumus kaikissa tilanteissa. Lisäksi avoin kommunikaatio kumppanin kanssa ja seksuaaliterveys ovat olennaisia osia terveellistä seksielämää. Jokaisella on oikeus tehdä omia päätöksiä seksuaalisuuteensa liittyen, ja seksuaalinen elämä voi olla tärkeä osa yksilön hyvinvointia ja parisuhdetta.

Huumorin vaikutus seksielämässä

Huumorilla voi olla positiivinen vaikutus seksielämään monin eri tavoin. Se voi lisätä nautintoa, parantaa yhteyttä kumppanin kanssa ja auttaa rentoutumaan intiimeissä tilanteissa. Listasimme muutaman keinon, joiden avulla huumori voi vaikuttaa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Stressin lieventäminen:
Huumori voi auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä, mikä puolestaan tekee seksistä rennompaa ja nautinnollisempaa. Huumorilla on monia positiivisia vaikutuksia kehoon ja mieleen, ja se voi auttaa rentoutumaan ja näkemään vaikeat tilanteet kevyemmin.

Rentoutuminen:
Huumorin avulla voit luoda rentouttavan ilmapiirin makuuhuoneeseen. Nauru auttaa rentoutumaan ja saamaan mielialan oikeaan vireeseen.

Kommunikaatio:
Huumorin avulla voitte kommunikoida avoimemmin seksistä ja omista toiveistanne. Huumorin kautta on helpompi käsitellä herkkiä aiheita ja kysymyksiä.

Itseluottamus:
Hyvä huumorintaju voi tehdä sinusta ja kumppanistasi itsevarmempia sängyssä. Nauru auttaa unohtamaan mahdolliset epävarmuudet ja keskittymään hetkeen.

Yhteys ja läheisyys:
Huumori voi syventää parisuhdetta ja lähentää pareja. Yhteinen nauru voi luoda vahvemman siteen ja tehdä seksistä intiimimpää.

Pienet eleet:
Pienet huumorin täyteiset eleet ja vitsit voivat olla osa esileikkiä ja romanttista kanssakäymistä, mikä voi lisätä kiihottumista ja nautintoa.

Seksivitsit:
Seksivitsit voivat olla huumorin lähde monille, mutta niiden käyttö on aina taitolaji, sillä seksuaalisuuteen liittyvien aiheiden käsitteleminen vaatii herkkyyttä ja huolellisuutta. Seksivitseissä on tärkeää muistaa, että kaikki eivät välttämättä pidä niistä, ja ne voivat olla loukkaavia tai epäsoveliaita joillekin ihmisille. Tässä muutamia seksivitsejä:

Lisää seksivitsejä…

Ideoita seksielämän parantamiseen

Seksuaalinen hyvinvointi on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja onnellisuutta. Monet ihmiset saattavat aika ajoin huomata, että heidän seksielämänsä kaipaa piristystä tai parantamista. Onneksi on olemassa monia tapoja, joilla voit lisätä nautintoa ja intiimiyttä makuuhuoneessa sekä luoda syvemmän yhteyden kumppanisi kanssa.

Seksifantasiat

Seksifantasiat ovat mielikuvituksellisia seksuaalisia ajatuksia, toiveita tai kuvitelmia, jotka voivat esiintyä mielessämme. Ne voivat olla hyvin henkilökohtaisia ja vaihdella suuresti yksilöiden välillä.

 • Romanttiset fantasiat
 • Kielletyt fantasiat
 • Roolileikit
 • Ryhmäseksi
 • Dominanssi ja alistuminen
 • Eksoottiset paikat
 • Seksi saman / eri sukupuolen kanssa

TOP 10 seksifantasiat

 1. Seksi exän kanssa, 55 prosenttia
 2. Seksikohtaus televisiossa tai netissä, 40 prosenttia
 3. Seksi julkkiksen kanssa, 38 prosenttia
 4. Seksi nykyisen kumppanin kanssa, 38 prosenttia
 5. Seksi tuntemattoman kanssa, 29 prosenttia
 6. Suhde työkaverin kanssa, 27 prosenttia
 7. Seksi ystävän kanssa, 25 prosenttia
 8. Ryhmäseksi, 26 prosenttia
 9. Seksi julkisella paikalla, 14 prosenttia
 10. Seksi viranomaisen, kuten poliisin, kanssa, 11 prosenttia

Lähde: This Is Insider

Seksitarinat

Seksitarinat joita kutsutaan myös seksinovelleiksi, ovat kuvitteellisia tarinoita, jotka keskittyvät seksuaalisiin tilanteisiin, fantasioihin ja kokemuksiin. Ne voivat olla eroottisia, romanttisia tai kiihottavia ja käsitellä monenlaisia seksuaalisia teemoja ja mieltymyksiä. Seksitarinat voivat olla fiktiota tai perustua tositarinoihin, ja ne on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat lukea eroottista kirjallisuutta tai kiihottavia tarinoita seksuaalisuuden viihteeksi tai mielihyvän lisäämiseksi.

Seksin harrastaminen vieraassa tai julkisessa paikalla

Seksuaalisuus ja intiimiyden kokemukset vaihtelevat suuresti ihmisestä toiseen, ja seksin harrastaminen julkisilla tai vierailla paikoilla voi olla fantasioita monille. Tällainen toiminta voi olla kiihottavaa ja jännittävää.

 • Auto
 • Metsä
 • Hotelli
 • Rappukäytävä
 • Juhlat
 • WC

Seksipelit

Seksilautapelit ovat aikuisille suunnattuja pelejä, jotka yhdistävät perinteisen lautapelien pelaamisen eroottisiin tai seksuaalisiin elementteihin. Nämä pelit voivat sisältää haasteita, kysymyksiä tai tehtäviä, jotka liittyvät seksuaalisuuteen, romantiikkaan tai intiimeihin tilanteisiin. Ne on suunniteltu viihteellisiksi ja voivat olla hauska tapa lisätä kipinää ja läheisyyttä parisuhteeseen tai tuoda vaihtelua aikuisten ystäväporukan peli-iltoihin.

Seksilautapelit ovat saatavilla erilaisina versioina ja monenlaisilla teemoilla. Ne voivat olla tarkoitettu kahdelle pelaajalle tai suuremmille ryhmille. Olipa kyseessä sitten romanttinen ilta kumppanin kanssa tai hauska peli-ilta ystävien kesken, seksilautapelit tarjoavat mahdollisuuden nautinnolliseen ja viihteelliseen aikuisten aikaan.

Seksiretki tai eroottinen lomamatka

Seksiretki tai eroottinen loma on matka, joka on suunniteltu antamaan aikuisille mahdollisuuden nauttia intiimistä ja romanttisesta ajasta kumppaninsa kanssa. Tällainen matka voi olla kiihottava tapa lisätä intohimoa ja läheisyyttä suhteessa sekä paeta arjen stressiä ja kiireitä.

 • Keskustele kumppanin kanssa: Keskustelkaa odotuksistanne, toiveistanne ja rajoistanne matkan suhteen.
 • Kohdevalinta: Monissa kohteissa on aikuisille suunnattuja majoitusvaihtoehtoja, kuten romanttisia huviloita, teemahotelleja tai aikuisten lomakeskuksia.
 • Aktiviteetit ja kokemukset: Tämä voi sisältää hierontoja, kylpyjä, romanttisia illallisia tai muita eroottisia elämyksiä.
 • Seksilelut ja seksivaatteet (seksiasut): Valitkaa mukaanne mieluisat seksilelut ja seksivaatteet (seksiasut).

Kaiken kaikkiaan seksiretki tai eroottinen loma voi olla unohtumaton kokemus, kunhan se suunnitellaan huolellisesti ja kumppanin kanssa kommunikoiden. Muistakaa kunnioittaa toistenne rajoja ja nauttia yhteisestä ajasta ja intiimistä hetkistä.

Piristä seksielämää kertomalla hauskoja seksivitsejä


#1 Minna oli menossa naimisiin ja esitteli…
Minna oli menossa naimisiin ja esitteli kikatellen firman naistenhuoneessa pikkuhousujaan, joihin oli kirjailtu kaksi kuhertelevaa lintua.
Kun Minna sitten häämatkan jälkeen palasi töihin, uteli eräs työkavereista matkan onnistumista.
– Miten tipuset selvisivät? hän kysyi Minnalta.
– Hyvinhän ne, Minna totesi, mutta pesä sai kyllä aikamoista pöllytystä
#2 Aluksen haaksirikossa henkiin jäi 6 naista ja 1 mies
Aluksen haaksirikossa henkiin jäi 6 naista ja 1 mies. He onnistuivat pelastautumaan pienelle saarelle. Aikaa kului, ja naiset alkoivat vaatia mieheltä aina vain lisää lempeä.
Hädissään mies jakoi jokaiselle naiselle oman viikonpäivän. Sunnuntaina hän piti vapaata, kulki onnellisena saarella ja kalasteli. Eräänä päivänä mies huomasi vähän matkan päässä jonkun uivan saarta kohti.
Hän huomasi että tulija oli mies. Kun tulokas rantautui, meni mies iloisena tervehtimään tätä.

Uusi mies sanoi:
– Hej, jag heter Erik Svensson.
– Perskules! Siinä meni viimeinenkin vapaapäivä
#3 Katolinen pappi oli aikeissa mennä päivystämään rippituoliin
Katolinen pappi oli aikeissa mennä päivystämään rippituoliin, kun hän tunsi pahoja vatsakipuja. Hän kutsui luokseen kirkon talonmiehen ja selitti tilanteen hänelle.
– Minun on aivan pakko mennä vähäksi aikaa ulkohuoneeseen. Voisitko sinä istua rippituolissa puolestani sillä aikaa?
– Minäkö? Mutta enhän minä osaa! En minä tiedä ollenkaan, mitä minun pitäisi sanoa ripittäytyjille.
– Se on aivan helppoa. Kopissa on lista, jossa on lueteltu tavallisimmat synnit. Sinun tarvitsee vain kuunnella ripittäytyjien synnit, ja katsot sitten listalta, montako avemariaa tai isämeitää hänen tarvitsee lukea puhdistautuakseen.
Talonmies suostui, vaikka olikin hermostunut. Hän asettui rippituoliin ja tutki syntilistaa. Onneksi siinä näytti olevan laaja valikoima eri syntejä. Ensimmäisenä rippituoliin astui mies, joka tunnusti olleensa anaaliyhdynnässä vaimonsa kanssa.
Talonmies tutki listaa, mutta ei löytänytkään anaaliseksiä!
Aviorikos ja sodomia siinä oli, mutta ne eivät oikein tuntuneet sopivan tähän syntiin.
Silloin rippituolin ohi meni nuori kuoripoika. Talonmies kurottautui ulos kopista ja kysyi:
– Hei, satutko tietämään, mitä pappi antaa anaaliseksistä?
– Kokista ja sipsejä.
#4 Finnairin koneen perämies unohti…
Finnairin koneen perämies unohti laskeutumiskuulutuksen jälkeen mikrofonin päälle.
Matkustamossa matkustavat kuuluivat selvästi seuraavat suunnitelmat:
– Heti kun on kone kuitattu ulos, meikä sihauttaa kylmän kaljatölkin auki ja heti kohta niksautan sitä tämän lennon hyvämuotoista blondiemäntää.

Mainittu emäntä ryntäsi kohti ohjaamoa, mutta kompastui kesken matkan.

Matkustajista yksi lausui:
– Ei mikään kiire, tyttöseni, kaverihan sanoi ottavansa sen oluen ensiksi.
#5 Mitä uusia kuntoilu- ja urheilulajeja esiteltiin viime kevään seksimessuilla?
Mitä uusia kuntoilu- ja urheilulajeja esiteltiin viime kevään seksimessuilla?
– Hieromasauvakävely, heppivoimistelu, orgasmikuulantyöntö ja siemensyöksylasku
#6 Huonoin panoni tähän mennessä
Nainen miehelle:
Olet huonoin panoni tähän mennessä!

Mies:
Tosi raukkamaista arvostella parin minuutin perusteella.
#7 Joulupukki sai lahjakontin
Joulupukki sai lahjakontin.
Joulupukin muori nelinkontin.
#8 Harrastin seksiä kalan kanssa.
– Harrastin seksiä kalan kanssa.
– Mitä, miksi ihmeessä?
– Kuhan kokeilin.
#9 Miksi Renny Harlinilla ja Geena Davidsillä
Miksi Renny Harlinilla ja Geena Davis:llä ei oikein sujunut sängyssä?
– Sängyssä Renny vain ohjasi ja Geena näytteli
#10 Mitä eroa on blondilla ja keilapallolla?
Mitä eroa on blondilla ja keilapallolla?
– Keilapallon kanssa ei pääse sormileikkiä pitemmälle.
#11 Mies oli nuolemassa naisen p*llua
Mies oli nuolemassa naisen p*llua
– Sulla on kyllä iso p*llu, sulla on kyllä iso p*llu
– Miksi sä sen kahdesti sanoit, nainen kysyi?
– Enhän mä sanonutkaan, enhän mä sanonutkaan
#12 Mitä yhteistä on seksillä ja kortinpeluulla?
Mitä yhteistä on seksillä ja kortinpeluulla?
– Mikäli sinulla ei ole hyvää paria, sinulla on syytä olla hyvä käsi
#13 Nainen istuu perjantaina töiden jälkeen…
Nainen istuu perjantaina töiden jälkeen baarissa lasillisella työkavereiden kanssa.
Ovesta sisään astuu pitkä, raamikas, mmm… kuuma, hyvännäköinen keski-ikäinen mies.
Näky on niin silmiä hivelevä, että nainen ei saa katsettaan irti miehestä.
Mies noteeraa pitkän katseen ja kävelee pilke silmässä suoraan naisen luo.
Ennen kuin nainen ehtii pyydellä anteeksi tyylitöntä tuijotustaan, mies kumartuu hänen puoleensa ja kuiskaa:
”Kuule, teen sinulle ihan mitä haluat, todella ihan mitä haluat, satasella, mutta yhdellä ehdolla.”
Ällistyneenä nainen kysyy mikä ehto on:
”Sinun täytyy kertoa mitä haluat minun sinulle tekevän kolmella sanalla, vain kolmella sanalla.”
Nainen miettii hetken, mittailee miestä, ja kas, ottaa kuin ottaakin hitaasti satasen lompakostaan, kirjoittaa siihen osoitteensa ja laittaa setelin miehen käteen.
Syvälle miehen silmiin katsoen, hän sanoo merkitsevästi:
”Tee meidän kevätsiivous.
#14 Mitä turkulaisnainen sanoi kyllästyttyään…
Mitä turkulaisnainen sanoi kyllästyttyään perusseksiin poikaystävänsä Joukon kanssa?
-Toist pualt, Jokk
#15 Pelastin erään miehen hengen eilen illalla
– Pelastin erään miehen hengen eilen illalla, Ritva kehui ystävättärelleen.
– Ihanko totta! Miten se tapahtui?
– Hän sanoi, että tappaa itsensä, ellei pääse sänkyyn kanssani

Julkaistu:

Muokattu:

Mikä on kiinalaisten koirien tervehdys?
– Nii hau

Lähde: mie
20.11.2022VitsitJaa
Miksi varpusparvet lentää etelään?
– Lentäisit sinäkin, jos kaikki kutsuisivat ripulia sinuksi
11.06.2023VitsitJaa
Oinas: Vain viikonloppuisin
Härkä: Yhdeksän tuntia yössä
Kaksoset: Aina
Rapu: Vain arkisin
Leijona: 3-5 tuntia erittäin sikeää unta
Neitsyt: Yhtä pihalla nukkuessaan kuin hereillä
Vaaka: Nukkunut viimeiset 100 vuotta
Skorpioni: 23 tuntia vuorokaudessa + vessakäynnit
Jousimies: 12 tuntia levotonta unta
Kauris: 17 tuntia viikossa
Vesimies: Pitäisikö sitä nukkuakin?
Kalat: 6 tuntia yössä

04.11.2022VitsitJaa
Muut valitsi kaidan tien, Lea Laveen
19.01.2023VitsitJaa
Babe, oot niin kuuma, että saat päiväntasaajan näyttämään napapiiriltä.

Lähde: Cosmopolitan

29.08.2022VitsitJaa
Muut oli surun murtamia, Mikko Ilonen
10.06.2023VitsitJaa
Mitä eroa on blondilla ja pankkikortilla?
– Pankkikortilla on oma muisti
16.04.2023VitsitJaa
Mikä on maailman vaarattomin ase?
– PieraSinko
20.11.2023VitsitJaa
– Kärsittekö te jalkahiestä? kysyi lääkäri
– No en minä siitä ainakaan nauti

24.11.2020VitsitJaa
Olen uusi kaupungissa, saisinko ajo-ohjeet kotiisi?

02.07.2022VitsitJaa