Kaikki vitsit
Vitsikategoriat
Parhaat vitsit
Kerro vitsi

Suomen parhaat vitsit

 Vitsikirjasto.fi kokoaa yhteen Suomen parhaat vitsit. Olemme kasanneet sivuille TOP-vitsit useasta eri kanavasta muun muassa Vitsikirjasto.fi nettisivut, Vitsikirjasto.fi Instagram ja Vitsikirjasto.fi Facebook. Olisiko sinun omasta vitsistäsi Suomen parhaaksi? Kerro meille vitsisi, niin otamme siitä selvää.

Millaisia ovat parhaat vitsit?

On vaikea määrittää, mikä tekee vitseistä tarkalleen ottaen hauskan. Huumori on täsin subjektiivista – yhdelle voi olla hauskaa, toiselle voi olla vaikeaa ymmärtää tai lapsellista. Kyky saada ihmiset nauramaan nähdään usein lahjana. Luonnollisesti hauskat ihmiset saattavat kamppailla odotuksen kanssa saada ihmiset ”nauramaan pyynnöstä”, ja tässä vitsit tulevat esiin. Vitsien on oltava nokkelaa, fiksua, helppotajuista ja vaatia älykästä sanojen käyttöä sekä varmaa toimitusta. Auta meitä selvittämään parhaat vitsit! Parhaiten autat meitä jakamalla, lukemalla ja tykkäämällä parhaista vitseistä.

Tarvitsetko vitsiä, joka naurattaa?

Joskus jokainen tarvitsee vitsiä, joka naurattaa nopeasti… Mikä olisi parempi tapa saada ihmiset nauramaan kuin valita yksi Vitsikirjasto.fi:n parhaista vitseistä. Voit vetää nämä esiin takataskustasi esim. häissä, polttareissa, illanvietossa, puheessa jne. Vitsikirjasto.fi:n parhaiden vitsien listauksen avulla jokainen voi olla hauska vaikka ei muuten sitä olisikaan.

Vitsikirjasto logo
Vitsikirjasto.fi: Suomen parhaat vitsit
Etusivu
Vitsit
Kategoriat
Parhaat vitsit