Minun täytyy olla lumihiutale koska olen

Minun täytyy olla lumihiutale, koska olen vain yksi ja ainoa laatuaan sinulle.
Eräs moottoripyörämies kuoli. Hänen Hondansa oli ollut hänelle kaikki kaikessa. Taivaan portilla hän kysyi Pietarilta,

että saisiko hän ottaa hondansa taivaaseen. Pietari vastasi että tässä Firmassa kenelläkään ei ole etuoikeuksia.

Hondamies tyytyi kohtaloonsa ja asteli portista sisään. Eräänä päivänä hän oli kävelylyllä ja näki kaukaisuudesta lähestyvän jotain. Hän odotti ja kohta hänen ohitseen pyyhälsi Harley Davidsson, jota ajoi pitkätukkainen mies aurinkolasit silmillä ja parta hulmuten.

Asiasta siuvaantunut hondamies juoksi Pietarin luokse ja kysyi, että miksi tuo yksi kaveri saa jaa moottoripyörällä vaikka juuri sanoit ettei kenelläkään ole etuoikeuksia!!?? Pietari vastasi, että niin niin, mutta hän on omistajan poika…

24.01.2022VitsitJaa
Muut kävi Stockalla, Tarja Halosella
12.06.2023VitsitJaa
Jorma ja Seppo olivat golfaamassa. Jorma ihmetteli, kun Sepon vyöllä keikkui 25-senttinen puinen juna.

”Mistä sinä tuon olet saanut”, Jorma kysyi.
”Sain sen pullon hengeltäni” Seppo vastasi.
”Juku, onko sinulla pullon henki,” Jorma kysyi.
”Jep, tässä se on bägissäni”, sanoi Seppo ja avasi Lasol-pullon, jolloin henki pomppasi esiin.

”Terve sulle” henki sanoi ja jatkoi: ”Jos olet isäntäni kaveri,voit toivoa jotain.”
Jorma mietti hetken ja pyysi sitten, että kierroksen päätyttyä häntä odottaa viisi Bemaria klubitalon parkkipaikalla..
”Toteutuu”, sanoi henki ja livahti takaisin pulloon. Jorma koetti pelata loput reiät niin nopeasti kun pystyi ja kiirehti 18. reiän jälkeen parkkipaikalle, jossa Lipponen, Tuomioja, Marin, Halonen ja Heinäluoma seisoivat.
”Mitä hittoa, sanoi Jorma, pyysin viisi Bemaria, enkä viittä enkä viittä demaria.
Seppo vastasi: ”Luuletko sitten, että minä pyysin 25 senttistä junaa?”

10.07.2021VitsitJaa
Mikä on Putinin ja muurahaisen ero?
– Toinen on p*skiainen ja toinen k*siainen.
19.02.2024VitsitJaa
A woman decides to have a facelift for her 50th birthday. She spends $15,000 and looks sensational.
On her way home, she stops at a newsstand to buy a newspaper. Before leaving, she says to the clerk: ”I hope you don’t mind my asking, but how old do you think I am?”
”About 32.” is the reply.
”Nope! I’m exactly 50.”, the woman says happily.
A little while later she goes into McDonald’s and asks the counter girl the very same question.
The girl replies: ”I’d guess about 29.”
The woman replies with a big smile: ”Nope, I’m 50.”
Now she’s feeling really good about herself. She stops at a candy shop on her way down the street.
She goes up to the counter to get some mints and asks the assistant the same burning question.
The clerk responds: ”Oh, I’d say 30.”
Again she proudly responds: ”I’m 50, but thank you!”
While waiting for the bus to go home, she asks an old man waiting next to her the same question.
He replies, ”Lady, I’m 78 and my eyesight is going. Although, when I was young there was a sure-fire way to tell how old a woman was.
It sounds very forward, but it requires you to let me put my hands under your bra. Then, and only then I can tell you EXACTLY how old you are.”
They wait in silence on the empty street until her curiosity gets the better of her. She finally blurts out: ”What the hell, go ahead.”
He slips both of his hands under her blouse and begins to feel around very slowly and carefully. He bounces and weighs each breast.
After a couple of minutes of this, she says: ”Okay, okay…..How old am I?”
He completes one last squeeze of her breasts, removes his hands, and says: ”Madam, you are 50.”
Stunned and amazed, the woman says: ”That was incredible, how could you tell?”
”I was behind you at McDonald’s.”, he says.
19.10.2023VitsitJaa
Vau, hengitätkö sinäkin happea? Meillä on niin paljon yhteistä!
16.06.2023VitsitJaa
Ei koskaan kannata yllättää spitaalisia, heiltä putoaa leuka lattialle.
26.04.2023VitsitJaa
Mistä puhaltaa maailman vahvin tuuli?
– Takapuolesta.

26.12.2020VitsitJaa
Olipa taas kerran niin, että Jesse James ja hänen jenginsä olivat ryöstämässä junaa. Jesse uhkasi matkustajia aseellaan ja sanoi:
”Hyvä on, nyt tehdään niin, että annatte kaikki rahanne ja arvoesineet tänne tai tapamme naiset ja raiskaamme miehet!”.
”Hetkonen…”, eräs herrasmies vaunun etuosasta rykäisi, ”Tarkoitat varmaan: Tapatte miehet ja raiskaatte naiset?!”
Samalla hieman taaempaa vaunun takaosasta kuului hieman arkaileva ja honottava h*momiehen ääni:
”Anteeksi? Hei anteeksi!, eiköhän herra James tiedä, miten juna ryöstetään…”
12.12.2023VitsitJaa
Kuka on Neymarin suomalainen suosikkiartisti?
– Kierijä
26.08.2023VitsitJaa