63 PITKÄT VITSIT, nyt loppu huumori? Mutta ei vitsit!

Nämä pitkät vitsit naurattivat suomalaisia viikolla 45/2022. Vitsikirjasto.fi kerää tietoja käyttäjien tykkäämistä ja katselemista vitseistä (pitkät vitsit). Tietojen avulla olemme muodostaneet kattavan listauksen vitseistä (pitkät vitsit), jotka naurattivat suomalaisia viikolla 45. Muista sinäkin tykätä ja jakaa vitsejä Vitsikirjasto.fi palvelussa ja saamme tilastoistamme entistäkin kattavampia.

HUOM! Muista kertoa meille parhaat pitkät vitsit täältä…. Muista myös tykätä parhaista vitseistä kategoriassa pitkät vitsit. Tykkäämällä parhaista pitkät vitsit autat meitä löytämään Suomen parhaat pitkät vitsit.

Nämä pitkät vitsit naurattivat…

1/63 | Lada-kuski ajeli tyytyväisenä moottoritiellä

Lada-kuski ajeli tyytyväisenä moottoritiellä, kunnes yhtäkkiä auto päätti sanoa työsopimuksensa irti. Eikä aikaakaan, kun Ferrari-kuski pysähtyi auttamaan Lada-kuskia. Yhdessä tuumin he sitten päättivät, että Ferrarilla hinattaisiin Lada lähimmälle korjaamolle, joka sijaitsi muutaman kilometrin päässä.

Pian Ladaa lähdettiinkin hinaamaan, ja kaikki sujuikin hyvin, kunnes Bemari-kuski ajoi yhdistelmän ohi lasissaan nopeutta 200 km/h. Ferrari-kuski totesikin nopeasti, että häntähän ei Bemarit ohittele.

Pian Ferrari nosti nopeutta myös 200 km/h vauhtiin ja unohti täysin hinauksessa olleen Ladan. Lada-kuski ei voinut kuin ohjata autoansa, ja hädässä hän vilkutti ajovaloja ja vilkkuja. Ferrari-kuski ei kuitenkaan näitä merkkejä huomannut, vaan jatkoi yhä kiihdyttämistä.

Hetken päästä hurjasteleva kolmikko ohitti siviiliautossaan partioivan poliisin, joka otti välittömästi yhteyden hieman kauempana kiertävään poliisipartioon. Partio saikin kuulutuksen radiopuhelimestaan:
”Teitä kohti tulee Bemari, jolla on nopeutta ainakin 200 km/h sekä Ferrari, jolla on nopeutta 220 km/h. Mutta tätä te ette usko: Kaksikon perässä tulee Lada, joka näyttää vilkkua ohittaakseen Ferrarin.”

2/63 | Kolme suomalaista ja ruotsalaista oli samassa junassa

Kolme suomalaista ja ruotsalaista oli samassa junan hytissä matkalla Rovaniemelle. Kaikilla ruotsalaisilla oli normaalisti omat lippunsa, suomalaisilla oli puolestaan vain yksi yhteinen lippu. Ruotsalaiset sitten kyseli suomalaisilta, että mites te nyt tuolleen voitte matkustaa. Noh suomalaiset pojat sanoivat, että näette kohta, kunhan konnari tulee. Kohtahan konnari sitten tulikin. Hän tarkasti ruotsalaisilta liput normaalisti, sinä aikana suomalaiset ryntäsivät kolmistaan samaan vessaan. Kun konnari tuli vessan kohdalle, huomasi hän, että siellä on joku ja sanoi ”matkaliput olkaa hyvä”. Suomalaiset tunkivat lipun oven raosta konnarille ja homma oli hoidettu.

Parin päivän päästä samaiset suomalaiset ja ruotsalaiset olivat matkalla Rovaniemeltä takaisin Helsinkiin. Tällä kertaa ruotsalaisilla oli yksi yhteinen lippu – suomalaisilla ei ollut lippua ollenkaan. Nyt ruotsalaiset vasta ihmettelikin, että miten suomaiset nyt mahtaa toimia. Noh konnari tuli hytin lähelle. Ruotsalaiset ryntäsivät salamana vessaan lippu kourassaan ja sulkivat oven perässään. Suomalaiset odottivat hetken aikaa, kävelivät ruotsalaisten oven kohdalle ja sanoivat konnaria matkien ”matkaliput olkaa hyvät”, ottivat lipun oven raosta ja menivät kolmistaan viereiseen vessaan.

3/63 | Kettu ja jänis kinastelivat metsässä

Kettu ja jänis kinastelivat metsässä. Paikalle saapui hyvä haltijatar, joka lupasi molemmille 3 toivomusta, jos ne eivät enää riitelisi. Kettu toivoi ensin: Se toivoi naarasketun. Sitten jänis toivoi mopon. Kettu toivoi toisen naarasketun. Jänis toivoi viiden kilon säkin porkkanoita. Sitten kettu toivoi ahneuksissaan kolmannen naarasketun. Jänis hyppäsi mopolleen, heitti porkkanasäkin olalleen ja painoi kaasua. Mennessään jänis huusi olkansa yli kolmannen toivomuksensa:
-”Minä toivon, että ketulla ei seiso!”

4/63 | Neljä nunnaa kuoli

Neljä nunnaa kuoli, ja taivaan portilla Pietari sitten kysyi ensimmäiseltä nunnalta, että oletkos koskenut penikseen.
Nunna sanoi, että joo, yhden kerran, sormenpäällä.
Pietari sanoi, että kastele sormesi tuossa pyhässä vedessä, niin pääset taivaaseen.
Pietari kysyi toiselta nunnalta, että oletkos koskenut penikseen, johon nunna vastasi, että kyllä hän on kädellä penistä koskenut.
Pietari sanoi, että pese kätesi pyhässä vedessä, niin pääset taivaaseen. Ennen kuin Pietari ehti kysymään kolmannelta nunnalta mitään, neljäs huutaa hätääntyneenä: ”Minä en kyllä aio kurlata tuolla vedellä sen jälkeen, kun tuo on huljuttanut siinä takapuoltaan!”

5/63 | Perheen suuret salaisuudet

Tunnustin aikaan isälle, että olen lesbo. Äiti siitä
sitten rohkaistui ja myönsi, että on ollut aina
enemmän naisiin päin.

Isä siinä sitten tokaisi, että voi hyvä LUOJA,
eikö tässä perheessä kukaan tykkää munasta.

Siihen mun veli sitten huusi, että ”MINÄ!”

6/63 | Mies meni pankkiin ja sanoi vanhemmalle pankkineidille

Mies meni pankkiin ja sanoi vanhemmalle,
arvokkaan näköiselle pankkineidille:
”Mä haluun avata v*tun tilin tähän v*tun pankkiin
ja vähän v*tun nopeesti.”

Pankkineiti alkoi kakomaan ja rykimään ja tuohtui
kuullessaan moista kielenkäyttöä. Pankkineiti kysyi
mieheltä: ”Mitä te oikein puhutte??”

Mies vastasi pankkineidille: ”Mä haluun avata
v*tun tilin tähän v*tun pankkiin ja vähän v*tun nopeesti.”

Pankkineiti tuohtui vielä enemmän ja naama
punaisena sanoi miehelle:
”Minä en tuollaista kielenkäyttöä kuuntele, minä
haen pankinjohtajan paikalle.”

Pankinjohtajakin saapui paikalle totisena. ”Mikä
on ongelmanne? Neiti tässä kertoi että te käytätte
kovin karkeaa kieltä asioidessanne pankissamme.”

Mies vastasi: ”Mä voitin v*tun lotossa vitun 25
miljoonaa ja mä haluun avata v*tun tilin tähän
v*tun pankkiin ja vähän v*tun nopeesti.”

Pankinjohtaja sanoi miehelle: ”Ja tämä meidän
v*tun nutturapäinen h**rako ei ymmärtänyt noin
vitun yksinkertaista asiaa?

7/63 | Porin Ässät jääkiekon Suomen mestaruuden

Mies käveli polkua pitkin ja näki ojassa vanhan öljylampun. Taikauskoinen kun oli, niin hän hieroi hieman lamppua ja kuinkas ollakkaan, henkihän se sieltä tuli ja antoi miehelle vain yhden toiveen. Mies oli jo kauan harmitellut Karjalan aluetta, jonka Venäjä oli vienyt Suomelta. Hänpä toivoi, että Karjala palautetaan takaisin Suomelle ja näytti karttaa hengelle. Henki sanoi, että vaikka hän hyvä onkin, niin hän ei pysty maantieteellisiin juttuihin vaikuttamaan ollenkaan, koska ne ovat mahdottomia jopa hengille. Niinpä hän pyysi miestä toivomaan jotain muuta. Mies mietti vähän aikaa ja sanoi: ”Perus porilainen kun olen, niin olen aina halunnut Porin Ässien voittavan jääkiekon Suomen mestaruuden!” Henki meni hiljaiseksi ja sanoi: ”Annapas sitä karttaa nyt vielä tänne!”

8/63 | Mies jonottaa kaupan kassalla

Mies jonottaa kaupan kassalla, kun hän huomaa todella hyvännäköisen vaaleaverikön, joka heiluttaa hänelle kättään ja hymyilee ystävällisesti.

Mies on aivan yllättynyt siitä, että niin upea nainen vilkuttaa juuri hänelle, ja vaikka lady näyttää tutulta, niin mies ei saa tunnistettua häntä.

Niinpä hän kysyy blondilta: ”Anteeksi, tunnetko minut kenties jostain?”

”Luulisin, että olet yhden lapsukaiseni isä”, kaunotar vastaa.

Mies muistaa sen ainokaisen kerran, kun hän on ollut uskoton. Hän sanoo hiljaa: ”Oletko se strippari, jota panin polttareissani biljardipöydällä kaikkien kavereitteni katsellessa, kun kaverisi samalla piiskasi minua märällä sellerinvarrella ja työnsi kurkkua p*rs**s**ni?”

”En…”, nainen sanoo, ”…olen poikasi luokanopettaja.”

9/63 | Vaimo oli ollut lomailemassa yksikseen etelässä

Vaimo oli ollut lomailemassa yksikseen etelässä ja loman viimeisenä päivänä etsi tuliaista miehelleen. Syrjäiseltä kujalta hän löysi epäilyttävän liikkeen, joka mainoksen mukaan kaupitteli suihinottosammakkoa. Akka ajatteli, että tämähän on metka pila ja osti liikkeestä sammakon miehelleen. Kotiin tultuaan hän antoi naurua kihertäen sammakon miehelleen. ”Se on suihinottosammakko”nainen totesi nauraen. Yöllä nainen heräsi outoon kolinaan ja lähti tarkastamaan asiaa. Keittiössä oli mies ja sammakko.” Mitä ihmettä sinä täällä kolistelet?” nainen kysyi. Mies vastasi ” Se on semmoinen juttu, että jos tuo osaa vähänkään kokata niin sinä saat lähteä…”

10/63 | Suomalainen ja ruotsalainen hakivat molemmat rantavahdeiksi

Suomalainen ja ruotsalainen hakivat molemmat rantavahdeiksi ja molemmat hyväksyttiin.
Jo ensimmäisenä päivänä ruotsalainen huomasi että kaikki naiset
huusivat apua suomalaiselta eikä häneltä. Ruotsalainen päätti mennä kysymään suomalaiselta ”mikä on sinun salaisuutesi?”
Suomalainen vastasi ”Osta kaksi kokoa liian pienet uimahousut ja laita iso peruna housuihin.”

Seuraavana päivänä ruotsalainen tuli töihin suomalaisen neuvomassa varustuksessa.
Ruotsalainen kuitenkin huomasi että kaikki naiset nauroivat hänelle.
Ruotsalainen kysyi ”miksi kaikki nauravat minulle?”

”Se peruna kuuluu laittaa etupuolelle”,
suomalainen vastasi.

Lähde: Korhone08, ig

11/63 | Poliisi piti ratsiaa ja tarkasti että turvavyöt..

Poliisi piti ratsiaa ja tarkasti että turvavyöt ovat autoilijoilla kiinni. Vihdoin tuli kohdalle tuhannes kärry, jossa kaikilla vyöt olivat kiinni. Poliisi antoi kuskille palkinnon ja kyseli, mitä herra aikoo palkinnolla tehdä.

Kuski vastasi: ”Taidan mennä autokouluun ja hankkia ajokortin.”
Siihen vaimo vierestä: ”Älkää uskoko, se puhuu aina tuollaista kun se on humalassa!”
Jopa riensi anoppi takapenkiltä apuun: ”Johan minä jo heti alussa sanoin, ettei varastetulla autolla pitkälle pötkitä!”

12/63 | Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen joutuivat autiolle saarelle

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen joutuivat autiolle saarelle. Saaren heimojohtaja sanoi, että heidän täytyy kerätä kymmenen hedelmää ja tuoda tänne.

Norjalainen toi kymmenen omenaa ja johtaja sanoi:
– Työnnä omenat p*rseeseesi, norjalainen sai tungettua 3 omenaa ja epäonnistui, hänet tapettiin.

Suomalainen toi kymmenen papua ja hänelle koitui sama kohtalo, hän sai tungettua kolme papua ja hänet tapettiin.

Taivaassa norjalainen kysyi suomalaiselta:
– Miten sinä epäonnistuit, vaikka sinulle tehtävä oli helppo?

Suomalainen vastasi:
– Näin ruotsalaisen poimimassa vesimeloneja ja repesin nauramaan.

13/63 | Eri horoskooppien nukkuminen

Oinas: Vain viikonloppuisin
Härkä: Yhdeksän tuntia yössä
Kaksoset: Aina
Rapu: Vain arkisin
Leijona: 3-5 tuntia erittäin sikeää unta
Neitsyt: Yhtä pihalla nukkuessaan kuin hereillä
Vaaka: Nukkunut viimeiset 100 vuotta
Skorpioni: 23 tuntia vuorokaudessa + vessakäynnit
Jousimies: 12 tuntia levotonta unta
Kauris: 17 tuntia viikossa
Vesimies: Pitäisikö sitä nukkuakin?
Kalat: 6 tuntia yössä

14/63 | HUONOKUULOINEN PULLONHENKI

Jorma ja Seppo olivat golfaamassa. Jorma ihmetteli, kun Sepon vyöllä keikkui 25-senttinen puinen juna.

”Mistä sinä tuon olet saanut”, Jorma kysyi.
”Sain sen pullon hengeltäni” Seppo vastasi.
”Juku, onko sinulla pullon henki,” Jorma kysyi.
”Jep, tässä se on bägissäni”, sanoi Seppo ja avasi Lasol-pullon, jolloin henki pomppasi esiin.

”Terve sulle” henki sanoi ja jatkoi: ”Jos olet isäntäni kaveri,voit toivoa jotain.”
Jorma mietti hetken ja pyysi sitten, että kierroksen päätyttyä häntä odottaa viisi Bemaria klubitalon parkkipaikalla..
”Toteutuu”, sanoi henki ja livahti takaisin pulloon. Jorma koetti pelata loput reiät niin nopeasti kun pystyi ja kiirehti 18. reiän jälkeen parkkipaikalle, jossa Lipponen, Tuomioja, Marin, Halonen ja Heinäluoma seisoivat.
”Mitä hittoa, sanoi Jorma, pyysin viisi Bemaria, enkä viittä enkä viittä demaria.
Seppo vastasi: ”Luuletko sitten, että minä pyysin 25 senttistä junaa?”

15/63 | Miesten vessassa tapahtunutta

Miesten vessassa oli kolme työmiestä…

Eka sai hommansa hoidettua ja pesi oikein huolellisesti kätensä sanoen:
”Meiltä Ericssonilla on erittäin tärkeää, että tuotantoprosessiin
ei pääse minkäänlaisia epäpuhtauksia’.

Toinenkin tuli siihen lavuaarille ja hinkkasi käsiään kraanan alla vielä kauemmin:
”Meiltä Motorotalla on korkean laadun takia muistettava, että
ehdoton hygienia säilyy kaikissa työvaiheissa.

No. kolmas kaveri veti vetskarin kiinni, käveli ovelle ja sanoi lähtiessään:
”Meiltä Nokialla ei kusta käsille’.

16/63 | Suomi ja Venäjä sodassa.

Tarinan nimi: Suomi ja Venäjä sodassa.

Aikoinaan, kun suomalaiset ja venäläiset olivat sodassa, venäläiset kuulivat erään kukkulan takaa huudon:

– Yksi suomalainen vastaa kahta venäläistä!

Venäläisten komentaja lähetti kaksi erikoiskoulutuksen saanutta miestä ottamaan selvää huutajasta, mutta kumpikaan ei palannut. Sen sijaan kukkulan takaa kajahti pian huuto:

– Yksi suomalainen vastaa kymmentä venäläistä!

Suuttunut komentaja lähetti välittömästi kymmenen kommandoryhmän miestä kukkulan taakse, mutta muutamaa laukausta lukuunottamatta mitään ei kuulunut. Ryhmä oli pysyvästi poissa, mutta kukkulan takaa kuului uusi huuto:

– Yksi suomalainen vastaa viittäkymmentä venäläistä!

Raivostuneena komentaja lähetti viidenkymmenen miehen valiojoukon kukkulan taakse ja hetken aikaa sieltä kuului laukauksia. Mutta kun tulitus loppui, yksikään venäläinen ei palannut takaisin. Sen sijaan kuului huuto:

– Yksi suomalainen vastaa sataa venäläistä!

Välittämättä enää mistään vihanvimmoissaan oleva komentaja lähetti sata miestä kukkulan taakse, jossa alkoikin mahtava tulitaistelu. Jonkun ajan kuluttua kukkulan takaa raahautui yksi pahoin haavoittunut venäläinen takaisin sanoen:

– Herra komentaja, nuo hullut suomalaiset valehtelivat. Heitä olikin kaksi!

17/63 | Kaksi vaaria karkasi vanhainkodista

Kaksi vaaria karkasi vanhainkodista.
Toinen kysyi, et mitäs nyt tehdään?
”Noh, mennään ilotaloon! tuumi toinen.”
Ilotalossa poke mietti.
”Annetaan noille ukoille pumpattavat Barbarat.
Ei ne kumminkaan huomaa mitään, kun ovat jo noin vanhoja.”
Homman jälkeen vaarit juttelivat:
”Mulla taisi olla kuollut, kun se vaan makasi suu auki eikä puhunut mitään.”
”No, multa oli varmaan noita, kun hipelöin sen niskassa
olevaa näppylää, niin ensin se pieraisi ja sitten se lensi ikkunasta ulos.”

18/63 | Nuori nainen oli niin masentunut

Nuori nainen oli niin masentunut, että päätti lopettaa kurjan elämänsä heittäytymällä mereen. Hän käveli sillalle ja oli
juuri heittäymässä hyiseen veteen, kun komea nuori merimies näki hänet itkua tihrustamassa sillan reunalla.

Hän sääli naista ja sanoi, ”Katsos tyttöseni, sinulla on vielä paljon elettävänä ja koettavana. Minä lähden Amerikkaan huomenaamulla, ja jos haluat, voin piilottaa sinut mukaan alukselleni.”

Hän lähestyi tyttöä, otti tämän kainaloonsa ja lisäsi: ”Minä pidän sinut tyytyväisenä ja sinä pidät minut tyytyväisenä.”

Tyttö nyökkäsi myönnytyksen merkiksi. Niin, mitä hänellä olisi hävittävänäkään? Vielä samana iltana merimies vei hänet
alukseen ja piilotti hänet pelastusalukseen.

Siitä lähtien joka ilta merimies toi tytölle kolme voileipää ja hedelmän, jonka jälkeen he harrastivat kiihkeää seksiä aamunkoittoon…

Kolme viikkoa myöhemmin, rutiinitarkastuksen aikana, kapteeni löysi tytön.

”Mitä helvettiä te täällä teette?”, kapteeni murjaisi.

”Minä olen tehnyt sopimuksen yhden merimiehen kanssa”, tyttö sopersi hädissään.
”Saan ruokaa ja matkan Amerikkaan, ja vastapalveluna hän saa seksiä minulta, kunnes saavumme maihin”.

”Se saattaa kestää”, nauroi kapteeni.

”Tämähän on Suomenlinnan lautta!”

19/63 | Olipa kerran eräässä intiaanikylässä Sonta-niminen päällikkö

Olipa kerran eräässä intiaanikylässä Sonta-niminen päällikkö. Hänen puheilleen tuli eräs mies, joka halusi ostaa päälliköltä hänen heimonsa maat. Sonta kieltäytyi, mutta mies sanoi saapuvansa jonain päivänä tiedustelemaan josko päällikön mieli olisi muuttunut. Koko päivän päällikkö käveli ympäri leiriä ja hoki: ”Sonta ei lähde, Sonta ei lähde”. Heimon parantaja kuuli päällikön sanat ja määräsi päällikölle ulostamislääkekuurin. Sonta oli ihmeissään mutta söi kuitenkin lääkkeet. Kuurin jälkeen sama toistui, Sonta käveli leiriä ympäri ja toisteli: ”Sonta ei lähde”. Parantaja määräsi päällikölle tällä kertaa pidemmän lääkekuurin. Eräänä päivänä päällikkö Sonta sanoi: ”Nyt Sonta lähtee, koska teltta täynnä p*sk**.” 

Nimimerkki: TuntematonPotilas
Lähde: Vitsikirja

20/63 | Matti ja huono tuuri

Lentokoneessa on 503 tiiltä. Yksi niistä tippuu lentokoneesta ulos. Montako tiiltä lentokoneessa on jäljellä?
– 502

Okei. Miten voit laittaa Elefantin jääkaappiin?
– Avaamalla sen ja sitten laittaa se sinne.

Okei. Miten voit laittaa kirahvin jääkaappiin?
– Avaamalla jääkaapin ja ottamalla Elefantin pois.

Okei. Leijona kuningas pitää suuret juhlat johon tulee kaikki maailman eläimet paitsi yksi. Mikä se on?
– Kirahvi joka on jääkaapissa.

Okei. Matti ylittää tosi super vaarallisen krokotiili joen. Hän pääsee silti yli turvallisesti. Miten?
– Koska krokotiilit ovat leijonakuninkaan juhlassa.

Matti kuoli silti. Miksi?
– Hän sai osuman lentävästä tiilestä, joka oli peräisin lentokoneesta.

Nimimerkki: Mico
Lähde: Mico

21/63 | Ruotsalainen teeitse-lehti

Ruotsalaisessa tee-se-itse-lehdessä oli kamiinanteko-ohje. Piipun valmistusohje kuului seuraavasti:
”Ota pitkä reikä ja pane sen ympärille peltiä.”

Viikon kuluttua saman lehden onjelmapalstalla oli kysymys: ”Miten pitkä reikä tehdään?”
Lehti vastasi:
”Ota kamiinanpiippu ja poista pelti sen ympäriltä.”

Nimimerkki: Pikku-Kalle
Lähde: Hassun hauskat vitsit 2017

22/63 | Suomalainen kutsui japanilaisen ja amerikkalaisen…

Suomalainen kutsui japanilaisen ja amerikkalaisen liiketuttavansa kaupanteon päätteeksi supisuomalaiseen saunaan. Makkarat oli valmiina odottamassa grillin lämpeämistä, suomalainen suvi oli kauneimmillaan…

Istuivat lauteilla ja yht’ äkkiä japanilaisen suunnalta kuului pirinää. Toiset kaksi tuijottivat äimistyneenä kun japanilainen nosti pelkän kämmenen korvalleen ja alkoi puhua. Sen loputtua japanilainen selitti: ”Tämä on kotimaassani kehitettyä uutta tekniikkaa – sisäinen känny kännyyn, you know!”
Samalla hetkellä kuului amerikkalaisenkin suunnalta pirinää ja hänkin nosti toisen kätensä korvallee ja toisen kasvojensa eteen. Puhuttuaan hetken hän selosti muille: ”Tämä on minun kotimaani uutta tekniikkaa, näköpuhelin: toisessa kädessä kanssakeskustelijan kuva ja toisessa hänen äänensä.”

Saunominen jatkui hiljaisuuden vallitessa ja suomalaista alkoi kismittämään toisten suoranainen leuhkiminen tekniikoilla. Hän poistui hetkeksi pukuhuoneen puolelle miettimään millä voisi toiset päihittää.

Jonkin ajan kuluttua suomalainen tuli takaiin löylyhuoneeseen ja kääntyi selin toisiin päin ottaakseen vihdan lattialla olevasta vesiämpäristä. Toiset katsoivat suomalaisen takalistoa nolostuneina ja amerikkalainen rykäisi kurkkuaan ja sanoi suomalaiselle, että tämän pakaroiden välissä oli jotain paperia.
Suomalainen kääntyi katsomaan muka ällistyneenä ja lausahti: ”Kas vain, minulle on tullut faksi!”

23/63 | Muistivikainen mies pelaamassa golfia

Mies oli pelaamassa golfia ja unohti, millä reiällä oli.
Hän näki edempänä kauniin naisen ja kysyi tältä, mikä oli reiän numero.

Nainen sanoi itse olevansa reiällä yhdeksän ja mies oli yhden taaempana eli
reiällä kahdeksan. Mies kiitti kohteliaasti ja palasi paikalleen.

Mutta kuinka ollakaan taas tunnin kuluttua mies oli hajamielisyyksissään
unohtanut reikänsä ja kysyi taas samalta naiselta, millä reiällä hän oli.

Nainen ilmoitti olevansa reiällä 16 ja sanoi, että mies oli todennäköisesti
yhden reiän taaempana eli numerolla 15.

Mies näki naisen myöhemmin illalla golfkerholla ja kysyi, mitä tämä teki
työkseen.

Nainen vastasi olevansa myyntiedustaja. Mies kysyi,mitä hän myi. Nainen
vastasi, että mies nauraisi kuitenkin, jos hän kertoisi.

Mies lupasi olla nauramatta. Nainen sanoi edustavansa Tampaxia.

Mies purskahti nauruun ja nainen sanoi, että hän kyllä arvasi, että mies
alkaisi nauraa hänen työlleen.

Mies sanoi, ettei siitä ollut kysymys.
Hän vain itse sattui edustamaan Serlan vessapaperia ja oli taas yhden reiän
taaempana.

24/63 | Urho Kekkonen käymässä Venäjällä

Urho Kekkonen meni Venäjän presidentille valittamaan siitä, että Venäjällä on niin paljon känniläisiä. Tästä Venäjän presidentti, että ”ei muuten pidä paikkaansa. Voimme mennä punaiselle torille ja annan sinulle Kalashnikovin ja saat ampua sillä niin monta känniläistä kun näet.” Niin Urho ja Venäjän presidentti lähtivät punaiselle torille ja näkivät heti viisi känniläistä ryyppäämässä. ”No ohhoh, empä olis uskonu” tokaisi Venäjän presidentti ja niin Urho Kekkonen ampui viisi känniläistä. Seuraavana päivänä Venäjän lehden etusivulla: ”Kaljupäinen gangsteri ampui viisi suomalaista turistia”.

Nimimerkki: @hauskat.asiat

25/63 | Nuori nainen oli kovasti halukas oppimaan golfia

Nuori nainen oli kovasti halukas oppimaan golfia, ja meni tietenkin alan kurssille. Mutta voi, neiti ei millään tahtonut osua palloon eikä muutenkaan oppia edes alkeita, ja opettajakin alkoi jo hermostua:
– Ei tästä tällä tavalla mitään tule, neiti Näpsä. Muut oppilaamme ovat kehittyneet jo valtavasti, te ette sen sijaan ole vielä kertaakaan edes osunut palloon. En ymmärrä, mitä teidän kanssanne pitäisi tehdä?
– Ehkä otteeni mailasta on väärä?
– Se voisi olla yksi syy. Kokeilkaapa seuraavaa: tarttukaa mailaan kuin se olisi sulhasenne penis ja koettakaan sitten osua palloon, ehdotti opettaja piruillakseen ja jo väsyneenä koko touhuun.
Neiti teki kuten opettaja käski, ja kohta lensi pallo komeassa kaaressa kauas kohti reikää. Opettaja hieraisi silmiään, nielaisi kerran ja sanoi:
– Oikein hyvä lyönti, neiti Näpsä. Ottakaapa se maila nyt suustanne ja yrittäkää heilauttaa sitä käsin.

26/63 | Kaksi hullua käveli mielisairaalan pihalla

Kaksi hullua käveli mielisairaalan pihalla. Kesken kaiken käyskentelyn he huomasivat oudon läjän maassa, ja pysähtyivät tutkimaan tarkemmin sitä. Aikansa mietittyään toinen työnsi sormensa siihen, ja sen jälkeen maistoi sitä:
– Kyllä se p*sk** on, sanoi kahjo.
– No olipas hyvä kun ei astuttu siihen, sanoi toinen.

27/63 | Osku ja Ismo olivat purjehtimassa

Tapahtui meren rannalla melko lähellä rantaa. Osku ja Ismo olivat purjehtimassa, kaunis sää kun oli. Lähellä surffaili nuori mies surffilaudallaan yhtäkkiä horjahtaen veteen. Kaverukset siinä purjepaatissaan vähän aikaa seurasivat tilannetta. Kun surffaaja ei vaan meinannut nousta pintaan, reippaat kaveruksemme Osku ja Ismo hyppäsivät pelastamaan pudonnutta nuorta miestä.

Aikansa sinileväisessä vedessä sukellettuaan, Ismo löysi miehen ja sai siitä otteen. Ei muuta kuin kaveri laudalle ja elvyttämään. Ismo huohotti niin paljon, että Osku aloitti puhalluselvytyksen. Mutta ei henki niin helposti vain palaa, vaikka olisi hyvinkin ensiaputaitoinen.

Hetken päästä Osku tokaisi kaverilleen: ”H-tti kun jätkä haisee pahalle!” Tähän Ismo lakonisesti totesi: ”Ei ihmekään, on tainnut kaveri olla pohjassa vähän pidempään…” Oskua alkoi hatuttamaan kysyen Ismolta miksi? ”No kun sillä on vielä luistimetkin jalassa…”

28/63 | Kaksi ekonomia kävelivät kadulla

Kaksi ekonomia kävelivät kadulla ja näkivät koiranp*skan.

Toinen ekonomeista sanoi toiselle
– Saat 1000 euroa jos syöt tuon p*skan

Toinen hyväksyi tarjouksen ja söi p*skan.

Ekonomit jatkoivat kävelyään ja törmäsivät toiseen koiranp*skaan.
Nyt ensimmäisen p*skan syönyt ekonomi totesi toiselle:
– Saat 1000 euroa jos sinä syöt tuon p*skan.

Toinen ekonomeista suostui tähän ja söi p*skan.

Ekonomit jatkoivat kävelyään ja törmäsivät insinöörituttavaansa.
Kerrottuaan tapahtuneesta insinöörille insinööri ihmetteli tapahtunutta ja kysyi oliko tuossa tapahtuneessa mitään järkeä?

Tähän ekonomit sitten tokaisivat itsevarmasti:
– Tämä päivähän on ollut loistava, teimme molemmat 2000 euron liikevaihdon pelkällä kävelyretkellä.

29/63 | Pekka pieraisi markkinoilla

Pekka oli markkinoilla myymässä perunoita, kun häneltä äkkiä pääsi valtava pieru. Kaikki markkinoillaolijat räjähtivät nauramaan. Pekka palasi kotiin häpeissään. Häntä hävetti niin kauheasti, että hän lähti kotikaupungistaan ja kierteli ympäri maailmaa vuosikaudet. Viimein hän uskaltautui palaamaan kotikaupunkiinsa luulleen häpeällisen tapahtuman jo unohtuneen. Kotikaupunki oli muuttunut. Taloja oli purettu ja uusia oli rakennettu. Markkina-aluekin oli aivan erinäköinen. Sen reunaan oli ilmestynyt uusi rakennus. Pekka rohkaisi itsensä ja kysyi eräältä mieheltä:
– Milloin tuo talo on rakennettu?
– On siitä jo aikaa. Se rakennettiin kuusi vuotta, kaksi kuukautta ja kahdeksan päivää sen jälkeen, kun Pekka pieraisi markkinoilla.

30/63 | Billy pieraisi kirkossa

Billy Phipps oli nuorukainen Arkansasin Smallvillestä. Hänellä oli koko elämä edessään. Hän oli päättänyt koulunsa hyvin arvosanoin, college-paikka odotti ja Billy arvaili saavansa stipendin. Illan päättäjäistansseissa hänellä oli koko seudun kaunein ja rikkain tyttö ja hänet oli valittu lukemaan Raamattua koulun päättäjäisjumalanpalveluksessa. Kun päättäjäisjumalanpalvelus alkoi, Billyn vatsa alkoi möyriä. Billy yritti tahdonvoimallaan asettaa mahansa, mutta ei onnistunut. Sitten tuli hänen vuoronsa. Hän käveli lukupulpettiin, mutta juuri kun hänen piti aloittaa, häneltä pääsi oikea mahtipieru, jonka ääni ja lemu täyttivät kirkon. Kirkontäysi kansaa tuijotti suut auki kauhistunutta Billyä. Billyn maailma romahti. Hän syöksyi pakoon kirkosta, Smallvillestä ja koko Arkansasista. Hän muutti nimensä, asettui Kaliforniaan ja teki siellä uran ja omaisuuden. Kun Billy 45 vuotta myöhemmin rikkaana miehenä jäi eläkkeelle, hän päätti uskaltaa pistäytyä kotikaupungissaan. Kukaan ei häntä varmaan enää muistaisi. Niinpä hän eräänä aamuna nousi autostaan Smallvillessä, katseli ympärilleen ja sanoi:
– Eipä paikkakunta ole paljon muuttunut niistä ajoista, kun täällä oleskelin. Kaikki muu on tuttua paitsi paloasema, ostoskeskus ja nuo kaupungin laidan kasvihuoneet.
Lähellä piippuaan poltellen istunut ikäloppu ukko kuuli Billyn sanat ja sanoi:
– Taitaa ollakin aika kauan siitä, kun oleskelitte täällä. Siitä on nyt 42 vuotta, 8 kuukautta ja kaksi päivää, kun paloasema vihittiin. Uuden ostoskeskuksen avajaisista on tänään kulunut 36 vuotta, 11 kuukautta ja 16 päivää. Williamsin kasvihuoneetkin ovat seisoneet tuolla jo 23 vuotta, 4 kuukautta ja 12 päivää.
Billy katsoi ukkoa ja sanoi:
– Ihmeellistä. Miten te osaatte noin tarkasti kertoa, kuinka kauan minkäkin paikan avajaisista on?
Ukko alkoi latailla piippuaan ja sanoi:
– Kuka hyvänsä täällä osaa laskea ihan helposti, miten pitkä aika eri tapahtumista on, kun vain muistaa, että siitä on nyt 45 vuotta, 5 kuukautta ja kaksi päivää, kun Billy Phipps pieraisi kirkossa.

31/63 | Otso oli junamatkalla Turkuun ja päätti käväistä vessassa

Otso oli junamatkalla Turkuun ja päätti käväistä vessassa. Juuri kun hän sai oven lukkoon ja istahti pöntölle, kuului oven takaa möreä miesääni ”Moi”. Otso vastasi kohteliaasti ”Moikka vaan.” ”Mitäs teet?” kuului seuraavaksi oven takaa. ”Istun pöntöllä”, Otso vastasi. Hetken hiljaisuuden jälkeen oven takaa kuului jälleen ”Sori, täytyy lopettaa. Joku urpo juttellee mulle vessasta.”

32/63 | Pikku-Kallella ja portaiden kaide

Pikku-Kallella oli paha tapa liukua yläkerran portaiden kaidetta alas. Pikku-Kallen isä ei pitänyt siitä ja kun puhuttelu ei auttanut, isä hakkasi naulan pystyyn kauteen älä päähän. Kalle äkkiä naulan ja liukuilu loppui siihen.

Viikon päästä Rauno-setä tuli kyläilemään. Rauno piti Kallen kanssa leikkimistä ja vanhan tavan mukaan liukui reidet auki alas kaidetta. Karjahduksen, monen OUH-valituksen ja noin 50:n kirosanan jälkeen Kalle kysyi:
-Rauno-setä, kuinka kävi?
-Öööö…, sano tädiksi vaan.

Nimimerkki: Kuikka12
Lähde: Vitsit 2000-kirja

33/63 | V*ttu-sanan ainoat soveliaat käyttökerrat kautta maailmanhistorian

V*ttu-sanan ainoat soveliaat käyttökerrat kautta maailmanhistorian

Kuka v*ttu jätti keulaportin auki?
– Estonian kapteeni, 1994

Paikallisia sadekuuroja… ja v*tut!!
– Nooa, 4341 eKr.

Haluatte MINKÄ tuohon v*tun kattoon!?
– Michelangelo, 1566

Miten v*tussa sinä ratkaisit tuon!?
– Pythagoras, 126 eKr.

Onhan se niin v*tusti hänen näköisensä!
– Picasso, 1926

Mikä v*ttu se oli?!
– Hiroshiman pormestari, 1945

V*tut täällä mitään jäävuoria ole.
– Titanicin kapteeni, 1912

34/63 | Pentagonissa havaittiin, että armeijalla on liikaa kenraaleita

Pentagonissa havaittiin, että armeijalla on liikaa kenraaleita, ja siksi jokaiselle vapaaehtoisesti eläkkeelle jäävälle tarjottiin erillistä bonusta. Bonuksen määrä saatiin siten, että kenraali sai nimetä kaksi pistettä ruumiistaan, ja näiden välimatka mitattiin, jokaisesta tuumasta maksettaisiin 10000 dollaria.

Ensimmäisenä mitattavaksi astui ilmavoimien kenraali, hän kehotti mittaamaan etäisyyden päälaestaan varpaiden kärkeen. Mittaustulos oli 72 tuumaa, eli kenraali käveli ulos 720 000 dollarin sekki taskussaan. Seuraavana oli maavoimien kenraalin vuoro, hän pyysi mittaamaan välimatkan ylösnostetun käden sormien ja varpaiden välillä, 96 tuumaa saatiin tulokseksi, kenraali tienasi täten 960 000 dollaria.

Kolmantena mittaukseen tuli vanha, kaiken kokenut, merijalkaväen kenraali. Kun häneltä kysyttiin mittauspisteitä, hän sanoi: ”Peniksen kärjestä kiveksiini”. Mittamies ehdotti, josko kenraali harkitsisi uudelleen, ja kertoi suurista sekeistä, jotka edelliset kenraalit olivat kuitanneet. Kenraali ei muuttanut mieltään, jolloin mittamies totesi, että lienee parempi antaa lääkintäupseerin suorittaa mittaus.

Lääkintäupseeri saapui paikalle, ja pyysi kenraalia laskemaan housunsa, minkä hän tekikin. Lääkintäupseeri asetti mittanauhan kenraalin peniksen päähän, ja alkoi mitata. ”Hyvä jumala” hän sanoi. ”Missä ovat kiveksenne?”

Kenraali vastasi: ”Vietnamissa”.

35/63 | Nuori nainen oli vienyt koiransa koiranäyttelyyn

Nuori nainen oli vienyt koiransa koiranäyttelyyn sileäkarvaisten rotujen kategoriaan.
Antaakseen sille edullisemman aseman, hän meni apteekkiin hakeakseen karvanpoistajaa.
Apteekkari antoi hänelle pyydetyn tuotteen ja neuvoi,
”Muistakaa pitää kätenne ylhäällä vähintään kaksikymmentä minuuttia”
”Se on minun Chihuahuaa varten.” ”Ai, niinkö? Siinä tapauksessa,” sanoi apteekkari,
”Älkää ajako polkupyörällä vuorokauteen.”

Lähde:

36/63 | Naisten ystävyyden ja miesten ystävyyden ero

Naisten ystävyys:
Vaimo on yön poissa kotoa ja tulee aamulla kotiin sanoen,
että oli ystävättären luona yötä. Mies soittaa kymmenelle ystävättärelle,
eikä kukaan ole edes nähnyt vaimoa.

Miesten ystävyys:
Mies on yön poissa kotoa ja tulee aamulla kotiin sanoen,
että oli kaverin luona yötä. Vaimo soittaa kymmenelle kaverille
ja kahdeksan heistä sanoo miehen olleen siellä yötä. Kaksi kaveria
vannoo, että mies on vieläkin siellä.

37/63 | Väinön vaiettu salaisuus

Toimittaja:
Väinö olet jo 97 vuotias. Mikä on salaisuutesi?

Väinö:
Imin kerran munaa ja sain 30 euroa.

Toimittaja:
Tarkoitin, että mikä on pitkän iän salaisuus?

Väinö:
Aivan… vihannekset ja hedelmät

38/63 | Keski-ikäinen pariskunta Lapista kaipasi etelän lämpöön

Keski-ikäinen pariskunta Lapista kaipasi etelän lämpöön. Niinpä he päättivät matkustaa Mallorcalle vieläpä samaan hotelliin jossa olivat viettäneet hääyönsä 20 vuotta sitten. Miehellä oli vapaata, joten hän matkusti päivää aikaisemmin. Saavuttuaan perille hän huomasi, että hotellihuoneessa oli tietokone ja hän päätti lähettää vaimolleen sähköpostiviestin. Yksi kirjain sähköpostiosoitteessa meni kuitenkin väärin ja posti päätyi papin leskelle, joka juuri tullut miehensä hautajaisista kotiin ja halusi läpikäydä saapuneen postin sisältävät surunvalittelut sukulaisilta ja ystäviltä.

Lesken poika löysi hänet pyörtyneenä tietokoneen ääreltä ja luki näytöltä: Rakkaalle vaimolleni. Olen juuri saapunut perille. Tiedän, että yllätyt kuullessasi minusta. Niillä on tietokoneet täällä nykyään ja sähköpostia saa lähettää läheisillle ja tutuille. Olen juuri kirjautunut sisään. Kaikki on valmista sinun huomista saapumistasi varten. Odotan innolla tapaamistasi. Toivottavasti pääset tänne yhtä vaivattomasti kuin minä.

P.S. Täällä on todella kuuma.

39/63 | Nainen oli saanut perintönä antiikkilampun

Nainen oli saanut perintönä antiikkilampun, jota hän rupesi jossain vaiheessa puhdistelemaan. Hetken päästä lampusta kuului outo ääni… POOOOF!!! Lampusta ampaisi ulos henki, joka lupasi täyttää naisen kolme toivomusta.

Naisella tuli heti mieleen kolme toivetta, hän kertoi ne hengelle alta aikayksikön:
1) Haluan olla nuori ja kaunis.
2) Haluan, että taloni muuttuu kartanoksi.
3) Haluan, että muutat kissani komeaksi prinssiksi.

Henki veti syvään henkeä ja sanoi: ”Toiveesi toteutukoon”. Naisesta tuli nuori ja kaunis. Talo muuttui upeaksi kartanoksi ja kissan tilalla seisoi nuori ja komea prinssi. Komea prinssi kaappasi naisen heti syleilyynsä ja suuteli häntä. Samalla kun prinssi halasi naista, kuiska hän naisen korvaan:
”Mahtaa nyt harmittaa, kun leikkautit minut”.

40/63 | Olipa kerran amerikkalainen ilotyttö

Olipa kerran amerikkalainen ilotyttö, joka oli onnistunut pitämään todellisen ammattinsa salassa sukulaisiltaan. Kerran poliisit pidättivät tytön ja joukon muita prostituoituja. Poliisit laittoivat h*orat poliisiaseman eteen jonoon odottamaan kuulusteluja.

Tyttö seisoi jonon jatkeena, kun hänen vanha isoäitinsä sattui kulkemaan ohi.
– Mitä sinä oikeen siinä odotat? Mummo uteli.
– Jonotan ilmaisia appelsiineja, tyttö valehteli.

Isoäiti piti appelsiineista, joten hän liittyi jonoon. Kun tuli hänen vuoronsa päästä sisälle, poliisit katsoivat vanhusta hieman oudoksuen. Sitten yksi konstaapeli rohkeni kysyä:
– Kuinka te ikäihminen oikeen teette sen?
– Minä otan tekohampaat pois ja imen, isoäiti vastasi.

41/63 | Pikku-Paavo istui Joulupukin polvella

Pikku-Paavo istui Joulupukin polvella ja silloin Pikku-Paavo sanoi hetken kiemurreltuaan, että ”minua pissittää”.

Joulupukki katsoi hymyillen ja hieman toruvasti Pikku-Paavoa ja opasti tätä:
”Ei ole sopivaa sanoa minua pissittää, sano aina, että minua laulattaa”.

Joulupäivänä Pikku-Paavo meni mummon luo yökylään. Hän herätti yöllä mummon ja sanoi:
”Minua alkoi ihan kamalasti laulattamaan!”

Mummo soperteli unenpöpperöisenä: ”Kuulepas Pikku-Paavoseni, ei ole yöaikaan sopivaa kovalla äänellä laulaa.”

Silloin Pikku-Paavo jatkoi: ”Mutta rakas mummo, kun minua laulattaa ihan hirveästi!”

Silloinkos mummo kääntyi seinään päin makaamaan, niin että vain vähän päätä ja korvaa jäi näkymään ja heltyi sanomaan: ”No, hyvä on, mutta laulaa luikauta ihan hiljaa minun korvaani…

42/63 | Miesten onnellisuuden avaimet

1. He saavat pitää sukunimensä koko elämänsä ajan
2. Viikon loma sujuu hyvin samoissa farkuissa
3. Jos joku unohtaa kutsua heidät juhliin, he jatkavat
silti ystävyyttä
4. Sama hiustyyli kelpaa aina
5. Ostokset onnistuvat koko perheelle alle viidessä minuutissa
6. Jos mies näkee juhlissa toisella miehellä samanlaisen paidan,
se ei nolota, vaan heistä tulee kavereita.

43/63 | Sven ja Åke metsästysreissu Afrikkaan

Turkulaiset veljekset Sven ja Åke päättivät tehdä oikein kunnon metsästysreissun Afrikkaan. Matka varattiin ja reissupäivä koitti. Afrikan savanneille saavuttuaan veljekset päättivät hajaantua erikseen paremman saaliin toivossa. Vaikka Turusta olivatkin, sopivat kuitenkin pienenä varokeinona että jos jompikumpi joutuu hätään tai he eivät löydä toisiaan, niin ammutaan ilmaan ja näin toinen voi paikantaa toisen.

No päivä kului poikien etsiessä saalista kumpikin omalla tahollaan. Kun ilta sitten alkoi laskeutua savannin ylle ja julmat pedot heräilivät puskistaan, eivätkä veljekset olleet toisiinsa törmänneet, alkoi Sven hieman hätääntyä ja ampui ilmaan. Odotteli aikansa, mutta kun veikkaa ei näkynyt eikä kuulunut, hän päätti ampua uudestaan ilmaan. Taas kului pitkä tovi, eikä Åkesta havaintoakaan.

Juuri kun Sven oli ampumassa vielä kerran ilmaan, Åke ilmaantui paikalle kuin tyhjästä. Sven huokaisi hartaasti ja sanoi: ”Hyvä että tulit, minulla on enää yksi nuoli jäljellä.”

44/63 | Olli ja Seppo olivat golfaamassa

Olli ja Seppo olivat golfaamassa. Olli ihmetteli, kun Sepon vyöllä keikkui 25-senttinen puinen juna.

”Mistä sinä tuon olet saanut”, kysyi Olli.

”Sain sen pullon hengeltäni”, Seppo vastasi.

”Juku, onko sinulla pullonhenki,” Olli kysyi.

”Jep, tässä se on bägissäni”, sanoi Seppo ja avasi pullon, jolloin henki pomppasi esiin.

”Terve sulle”, henki sanoi ja jatkoi: ”Jos olet isäntäni kaveri, voit toivoa jotain.”

Olli mietti hetken ja pyysi sitten, että kierroksen päätyttyä häntä odottaa viisi Bemaria klubitalon parkkipaikalla.

”Toteutuu”, sanoi henki ja livahti takaisin pulloon.

Olli koetti pelata loput reiät niin vähillä lyönneillä kuin mahdollista ja kiirehti 18. reiän jälkeen
parkkipaikalle, jossa Lipponen, Tuomioja, Mönkäre, Kalliomäki ja Heinäluoma seisoivat.

”Mitä hittoa”, sanoi Olli,
”pyysin viisi Bemaria, enkä viittä demaria.”

”Luuletko, että minä pyysin 25-senttistä junaa?”

45/63 | Metsästyksenjohtaja tapasi pellolla rengin

Metsästyksenjohtaja tapasi pellolla rengin jolla oli ”risat” kengät jalassa,
hempeämielinen johtaja sanoi , että käy hakemassa meiltä kotoa minun vanhat kengät,
vaimo on kotona pyydä siltä.

Renki meni talolle ja vastaan tuli portailla johtajan vaimo ja tytär jolloin piru tuli rengin mieleen.

Johtaja lupasi , että saan rakastella teidän kanssanne, johon vaimo ja tytär ”älä höpötä.
Jolloin renki huusi johtajalle pellolla ” Ei ne anna, ja johtaja siihen vastasi huutamalla ” kyllä se on annettava”.
ja renki vielä varmisti ”molemmatko” ja johtaja siihen ”molemmat”.

46/63 | Saanko nyt kolme toivomusta?

Nainen käveli metsässä ja kompastui yhtäkkiä johonkin, joka lähemmän tarkastelun jälkeen paljastui öljylampuksi. Kun nainen pyyhki sitä hieman, tuli tietenkin henki esiin. ”Saanko nyt kolme toivomusta?” nainen kysyi.
”Et”, vastasi henki, ”huonojen aikojen ja devalvaation ja muun sellaisen takia saa nykyään esittää vain yhden toivomuksen… No, mikäs se olisi?” No siinä tapauksessa haluaisin rauhan Lähi-Itään”, sanoi nainen ja kaivoi esiin kartan. ”Näetkö tämän kartan? Haluan, että nämä maat lopettavat taistelemasta keskenään.”

Henki katsoi karttaa ja sanoi: ”Voi herranjestas sentään, nämä maathan ovat tapelleet keskenään jo tuhansia vuosia. Luulenpa, että asialle ei ole mitään tehtävissä. Olen hyvä, mutta en NIIN hyvä. Toivo jotain muuta.”

Nainen mietti hetken ja sanoi: ”En ole vielä onnistunut tapaamaan sitä oikeaa miestä. Miestä joka on ajattelevainen ja rakastavainen, joka ottaa muut huomioon, osaa laittaa ruokaa ja tekee puolet kotitöistä. Joka on uskollinen, hyvä sängyssä, eikä katso urheilua koko ajan. Lyhyesti sanottuna ihanteellinen elämänkumppani.”

Henki oli hetken aikaa hiljaa ja murahti sitten: ”Näytäpäs vielä sitä v*tun karttaa..!”

47/63 | Minua pierettää aivan koko ajan

Vanha mummo meni lääkäriin ja sanoi:
– Kuulkaas nuori mies, kun minulla on tällainen ihmeellinen vaiva. Minua pierettää aivan koko ajan, mutta ne ovat täysin äänettömiä ja kaiken kukkuraksi vielä hajuttomia. Nytkin olen jo päästellyt ainakin kymmenen kunnon pierua tässä teidän huoneessanne.
Lääkäri katsoi mummoa hetken, kirjoitti reseptin ja pyysi tulemaan takaisin viikon kuluttua. Mummo tuli takaisin raivoissaan:
– Mitä ihmeen lääkettä te minulle määräsitte? Nythän pierut haisevat aivan kauhean saastaisille. En kestä tätä loputonta p*skanhajua.
Lääkäri sanoi:
– No, nyt kun ollaan saatu rouvan nenä auki, voidaan keskittyä tuohon kuulo-ongelmaan.

48/63 | Poliisille soitetaan murtovarkaista

Poliisille soitetaan:
”Täällä on murtovarkaita, tulkaa nopeasti.”

Poliisi:
”Lähin partio on lähes sadan kilometrin päässä, menee toista tuntia.”

Parin minuutin kuluttua uusi soitto:
”Täällä on murtovarkaita ja ammuin yhtä, tulkaa nopeasti.”

Muutaman minuutin kuluttua ensimmäiset poliisit tulevat helikopterilla ja pian lisää useilla autoilla. Murtovarkaat pidätettään.

Sitten poliisi kysyy:
”Käsitin niin, että jotain henkilöä on ammuttu?”

Varkauden uhri vastaa:
”Minäkin käsitin, että olette oikein kaukana.”

49/63 | Sokea pikkutyttö kysyi kerran aamulla äidiltään

Sokea pikkutyttö kysyi kerran aamulla äidiltään:
– Äiti, näenkö minä enää ikinä?
– Kyllä kulta, äiti vastaa. Äiti on säästänyt palkastaan paljon rahaa ja tänään mennään yhdessä ostamaan apteekista kallista ihmevoidetta joka antaa sinulle näön.
– Ihanaa! tyttö innostuu.
Äiti ja tytär lähtevät yhdessä kauppaan ja palaa hetken kuluttua apteekin pussi mukanaan.
– Nyt kulta hierotaan vain tätä voidetta sinun silmiisi ja kiedotaan silmät siteisiin ja annetaan sen hautua iltaan saakka ja sitten alat näkemään.
Niinpä äiti alkaa hieromaan voidetta tytön silmiin ja kietoo lopulta siteen pään ympäri. Parin tunnin kuluttua äiti kysyy:
– Onko side hyvin?
– Ei ole, tyttö vastaa, minä en pysty hengittämään kunnolla ja voide kirvelee kamalasti silmiä.
– Koeta kestää kulta, se on sinun parhaaksi, äiti vastaa ja tyttö sinnittelee toivot korkealla.
Lopulta ilta koittaa ja tytön tuskat ovat ohi. Tyttö vapisee innosta kun siteitä poistetaan, ja kun siteet on poistettu hän toteaa:
– Äiti, minä en näe vieläkään!
– Et tietenkään näe, kultaseni, koska tänään on aprillipäivä.

50/63 | Mies meni työhaastatteluun

Mies meni työhaastatteluun. Haastattelu sujui kaikinpuolin hyvin, mutta haastattelijaa häiritsi kovasti se, että mies iski hänelle silmää koko ajan.
Lopulta hän pyysi miestä lopettamaan silmän iskemisen.
-En minä voi tälle mitään, minulla on jo pitkään ollut jotain vikaa silmässä, kertoi haastateltava.
-Mutta särkylääke auttaa siihen, hän jatkoi ja alkoi kaivamaan taskujaan.
Mies kaivoi taskustaan kondomipaketin toisensa jälkeen ja laski ne haastattelijan pöydälle, kunnes lopulta löysi lääkkensä, otti yhden ja silmänisku lakkasi välittömästi.
Haastattelija katsoi kondomipakettivuorta pöydällään ja sanoi miehelle:
-Näyttää siltä, että olette naistenmies, sellaisia ei meidän firmassa kaivata!
Mies kiirehti selittämään:
-Ei, ei. En ole mikään naistenmies. Mutta koittakaa joskus itse pyytää apteekista särkylääkettä ja iskekää silmää samalla!

51/63 | Tulipa kerran yhteen kapakkaan mies ja strutsi

Tulipa kerran yhteen kapakkaan mies ja strutsi. Strutsilla oli kissa talutushihnassa.
Kaiken nähnyt baarimikko ei hätkähtänyt, vaan kysyi mitä outo seurue haluaisi.

”Olut minulle”, vastasi mies. ”Minulle olutta myös”,
sanoi strutsi. Kissa vastasi äkäisellä äänellä: ”Mulle tuplaviski!”.
”Se tekee sitten 19,25 euroa”,
sanoi baarimikko. Mies pisti käden taskuunsa ja antoi tasarahan.
Seurue joi ja lähti pois, kissa tosin kiukutteli kun ei saanut enempää ja haastoi
riitaa.

Seuraavan viikon ajan tämä sama toistui joka päivä, ja mitä tahansa
tilattiin, mies pisti käden taskuunsa ja maksoi aina tasarahalla. Pois lähtiessä
kissa haastoi riitaa ja kinusi lisää, joka kerta.

Viikon kuluttua baarimikko ei enää voinut hillitä uteliaisuuttaan,
vaan kysyi mieheltä: ”Miten voi olla mahdollista että maksat aina tasarahalla, tilasitte sitten mitä vain?”

No, mies kertoi, että kuukausi sitten hän oli törmännyt hyvään haltijaan, joka oli luvannut toteuttaa miehen kaksi toivomusta.

Pitkän harkinnan jälkeen mies oli mielestään keksinyt parhaat ja oli esittänyt toiveensa:
”Haluan sellaisen taskun, että ostanpa mitä vaan, niin sieltä löytyy siihen aina tasaraha”.
Toive toteutui. Baarimikko miestä kehumaan:
”Loistava toivomus, näin ei sulta rahat
lopu ikinä. Mutta entäs tuo strutsi ja kissa?”
”No siinä meni metsään”, sanoi mies.
”Toinen toivomukseni oli näet pitkäsäärinen tipu, jolla on tiukka
mirri.”

52/63 | Eri maiden viinikulttuuri

Viinikulttuuria

Eri kansallisuuksista koostuva pöytäseurue oli tullut ravintolaan. He kukin tilasivat lasillisen viiniä, mutta kun viinit tuotiin, he huomasivat, että jokaisessa lasissa oli kärpänen.

– Ruotsalainen vaati uutta viiniä samaan lasiin.
– Englantilainen vaati uutta viiniä uuteen lasiin.
– Suomalainen otti kärpäsen viinistä ja joi viinin.
– Venäläinen joi viinin kärpäsineen.
– Kiinalainen söi kärpäsen, mutta jätti viinin juomatta.
– Juutalainen pyydysti kärpäsen ja myi sen kiinalaiselle.
– Romani joi kaksi kolmasosaa viinistä ja vaati sen jälkeen uutta viiniä.
– Norjalainen otti kärpäsen ja lähti pyydystämään turskaa.
– Irlantilainen jauhoi kärpäsen viinin sekaan ja lahjoitti juomansa englantilaiselle.
– Amerikkalainen haastoi ravintolan oikeuteen ja vaati 65 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia henkisistä kärsimyksistä.
– Skotti tarttui kärpästä kurkusta ja karjui: ”Nyt jumalauta oksennat kaiken minkä joitkin!”

53/63 | Rikas amerikkalainen mies ajoi tyttärensä kanssa autolla

Rikas amerikkalainen mies ajoi tyttärensä kanssa autolla jossain Suuressa Lännessä. Gangsterit pysäyttivät auton, veivät kellot, korut ja salkun. Miehen ja tyttären gangsterit kuitenkin päästivät jatkamaan matkaansa. Kun oli vähän matkaa ajettu, ojensi tyttö isälleen tämän paksun lompakon.
– Kuinka ihmeessä sinä sait sen piilotettua niiltä piruilta? ihmetteli isä.
Tyttö näytti jalkoväliään ja sanoi:
– Nappasin sen sinun takataskustasi ja työnsin sen kolooni!
– Helkkari! huudahti isä. Mikäli äiti olisi ollut mukana, olisi voitu piilottaa salkkukin!

54/63 | Seksikäs alusasu

Mies meni hienoon putiikkiin ostamaan vaimolleen seksikästä alusasua.
Kauppa oli melko hintava – hinnat vaihtelivat kahdestasadasta aina viiteensataan asti.

Mitä läpinäkyvämpi alusasu oli, sitä kalliimpi oli hintakin. Mies valitsi
kaikkein läpinäkyvimmän, maksoi 500 euroa ja vei alusasun kotiin. Hän esitteli
asun vaimolleen ja pyysi menemään yläkertaan pukeutumaan siihen ja
esittelemään sitä sitten itselleen.

Yläkerrassa vaimo sai idean ja ajatteli: ”Tämä on niin läpinäkyvä, kuin ei olisi mitään päällä. En pue sitä, vaan esittelen itseni alasti, palautan hepeneen huomenna kauppaan takaisin, ja pidän rahat itse.”

Vaimo tuli alasti portaiden yläpäähän ja alkoi poseerata.
Mies sanoo: ”Hyvä luoja! Luulisi, että viidelläsadalla ne edes
silittäisivät sen!”

55/63 | Perheenäiti työskenteli keittiössä

Perheenäiti työskenteli keittiössä ja sivukorvalla kuunteli, kun hänen 7-vuotias poikansa leikki olohuoneessa uudella sähköjunallaan. Äiti kuuli junan pysähtyvän ja poikansa sanovan: ”Kaikki p*rslävet, jotka haluavat poistua junasta, lähtekää h*lv*ttiin nyt, koska tämä on v*tun päätepysäkki! Ja kaikki ne laardip*rs**t, jotka ovat nyt nousemassa junaan, hilatkaa p*rs**nne sisälle, koska juna v*ttu lähtee nyt!”

Kauhistunut äiti meni olohuoneeseen sanomaan pojalleen:
”Meidän huushollissa ei tuollaista kieltä suvaita. Nyt menet huoneeseesi ja pysyt siellä 2 tuntia. Ja kun tulet pois sieltä voit leikkiä junallasi. Mutta tuollaista kieltä et enää käytä!”

Kaksi tuntia myöhemmin poika tuli pois huoneestaan ja jatkoi junalla leikkimistä. Pian juna taas pysähtyi ja äiti kuuli poikansa sanovan:
”Arvoisat matkustajat, olkaa hyvä ja muistakaa ottaa tavaranne mukaan junasta poistuessa. Kiitämme teitä matkasta ja toivomme, että matkanne oli miellyttävä. Toivomme, että matkustatte kanssamme pian uudestaan.”

Äiti kuuli kullannuppunsa jatkavan:
”Junaan nouseville matkustajille tiedoksi, että junassa ei ole tupakkavaunua. Toivomme, että vietätte miellyttävän ja rentouttavan matkan kanssamme.”

Äidin jo alkaessa hymyillä tyytyväisenä, lapsi lisäsi:
”Tiedoksi niille matkustajille, jotka ovat v*ttuuntuneita kahden tunnin viivytyksestä, pyydämme valittamaan tuolle paksulle valurautapermanenttikotkalle keittiössä.”

56/63 | Olipa kerran eräässä Suomalaisessa kaupungissa eräs kapakka

Olipa kerran eräässä Suomalaisessa kaupungissa eräs kapakka jonka
omisti eräs miehenkilö joka toimi myös paikan ainoana kyypparina.

Sattuipa eräänä päivänä kävelemään ankka ovesta sisään. Baarimikko
katsoi silmät pyöreinä kun ankka käveli tiskille ja sanoi:
– Saisinko yhden oluen.

Baarimikko on aivan äimänä. Hetken perästä saa kangerrettua:
– Mutta…ta…ta…ta… sähän oot ankka!

Ankka vilkaisee nokkavasti ja vastaa:
– Joo, ei sulla oo näössä vikaa mutta saisinko yhden oluen?

– Sä..sä..sä osaat puhuakin!

– Joo, ei sulla oo kuulossakaan mitään vikaa mutta saisinko oluen?

Baarimikko takeltelee aikansa mutta antaa kuitenkin oluen ja katsoo täysin pyörällä päästään kuinka ankka ottaa oluen, menee pöytään istumaan, juo sen rauhassa ja lähtee pois.

Seuraavana päivänä baarimikon huolehtiessa aivan omista asioistaan ankka kävelee taas sisään ja tilaa oluen. Baarimikko selviää tällä kertaa vähemmällä kangertelulla ja antaa oluen ja katsoo kuinka ankka juo taas oluensa rauhassa ja poistuu. Sama toistuu seuraavana päivänä ja sitä seuraavana. Koko viikon ankka käy joka päivä suunnilleen samaan aikaan päivästä juomassa samassa kuppilassa yhden oluen ja lopulta baarimikko ei voi enää hillitä uteliaisuuttaan vaan menee ankan luo ja kysyy:
– Nyt viikon jälkeen on pakko kysyä että minkä ihmeen takia baarissani käy joka päivä suunnilleen samaan aikaan ankka juomassa olutta?

Ankka nokkaisee ulko-ovelle päin ja sanoo:
– Mä oon tossa kadun toisella puolella raksalla duunissa muurarina. Tapana ollu aina ruokatunnilla käydä vetämässä yks bisse jos herra kyypparille sopii…

– Asia harvinaisen selvä, sanoo baarimikko ja poistuu askareidensa parrin.

Sattuupa sitten eräänä päivänä sirkus kaupunkiin ja sattumalta sirkuksen tirehtööri pamahtaa ankan kantakuppilaan. Baarimikolla välähtää tirehtöörin nähdessään ja meneekin heti kauppoja hieromaan:
– Kuuleppa! Mulla ois sulle yks tosi hyvä juttu tiedossa.

Tirehtööri vilkaisee kerran ja ehtii jo manata päässään kaikki idiootit jotka yrittävät spray-maalilla maalattuja lemmikkieläimiään sirkukseen, mutta pyytää kuitenkin baarimikkoa kertomaan asiansa.

– Täällä käy joka päivä puhuva ankka juomassa olutta!

Epäilyksen siemen alkoi itää tirehtöörin päässä, mutta päätti kuitenkin pelata kortit varmasti:
– Jos sinulla tosiaan on puhuva ankka niin lähetä ihmeessä minun puheilleni. Hommia löytyy varmasti.

Seuraavana päivänä baarimikko odottaa hirveissä tätinöissä koska ankka tulee taas päivittäiselle kaljalleen. Kynnet on pureskeltu jo kyynärpäitä myöten kun kellon viisarit suostuvat viimein yhteistyöhön ja asettuvat ruokatunnin kohdalle. Ankka saapuu ajallaan, tilaa oluen ja asettuu pöytään juomaan juomaansa. Baarimikko on tällä kertaa mahdollisimman lipevä ja hyväkäytöksinen. Ankan ehdittyä hetken rauhoittua, baarimikko menee pyyhkimään ankan pöytää naama loistaen kuin Naantalin aurinko. Aivan kuin ohimenne baarimikko sitten kysyy ankalta kiinnostaako sitä ylimääräiset työt. Ankka vilkaisee baarimikkoa epäilevästi mutta vastaa kuitenkin:
– Kyllä mulle aina lisäfyrkka kelpaa. Mikä on homman nimi?

– No kaupunkiin kun on nyt saapunut sirkus niin luulen että niillä olis sulle hommia.

– Ahaa. Pitänee soitell… eiku hetkinen!

– Niin mitä?

– Siis sirkus vai?

– Just niin.

– Semmonen niinku teltta?

– Taitaa nillä semmonen olla, joo-o…

– Niinku sillee pari tukikeppiä ja niiden päällä kangas?

– Niin yleensä…

– Mihin hittoon ne tarttee muuraria?

57/63 | Japanilainen ja lappalainen siemailivat ystävyyden maljoja

Japanilainen ja lappalainen siemailivat tunturissa ystävyyden maljoja.
Sekaisin heiteltiin niin sakea kuin votkaakin. Vaikka molemmat
perusluonteeltaan rauhallisia ja kohteliaita ovatkin, jossakin vaiheessa
ryypiskelyä miesten välille sukeutui riita, joka riistäytyi käsikähmäksi.

Japanilainen kumautti ensin. Lappalainen heräsi tunnin päästä ja kysyi:
– Mikä se oli?
– Se oli karatelyönti, se on sieltä meiltä päin, japanilainen kertoi.

Tappelu jatkui ja japanilainen kumautti uudestaan. Lappalainen heräsi
tunnin päästä ja kysyi.
– Mikä se oli?
– Se oli karatepotku, se on sieltä meiltä päin, japanilainen kohteliaasti kertoi.

Kahina jatkui ja lappalaisenkin isku osui. Japsi heräsi kahden päivän
päästä teholla ja kysyi:
– Mikä se oli?
– Hiacen tunkki. Sekin on sieltä teiltä päin, Lapin äijä valisti.

58/63 | Armeijan Majuri vieraili sairaiden sotilaiden luona

Armeijan Majuri vieraili sairaiden sotilaiden luona, meni yhden luokse kahden kesken ja kysyi:

”Mikä on ongelmanne, Sotamies?”
”Krooninen kuppa, herra Majuri”
”Mitä hoitoa te saatte?”
”Viisi minuuttia teräsharjaa joka päivä.”
”Mitä haluatte kiihkeimmin?”
”Päästä takaisin etulinjaan, herra Majuri.”
”Hienoa mies.” sanoi Majuri.

Hän meni seuraavan vuoteen luokse.
”Mikä on ongelmanne, sotamies?”
”Krooninen ripuli, herra Majuri”
”Mitä hoitoa te saatte?”
”Viisi minuuttia teräsharjaa joka päivä.”
”Mitä haluatte kiihkeimmin?”
”Päästä takaisin etulinjaan.”
”Hienoa mies.” sanoi Majuri.

Hän meni seuraavan vuoteen luokse.
”Mikä on ongelmanne, sotamies?”
”Krooninen ientulehdus, herra Majuri”
”Mitä hoitoa te saatte?”
”Viisi minuuttia teräsharjaa joka päivä.”
”Mitä haluatte kiihkeimmin?”
”Saada teräsharjaa ennen noita kahta, herra Majuri”

59/63 | Kremlin mukaan

Kremlin mukaan Toveri -Maria Zakharovan korjausleikkaus miehestä naiseksi ei ole kovin onnistunut, kun kives hiertää! Kuten ei toveri Jelena Välbelläkään, jolla tuntuu olevan koko ajan hiekkaa vaginassa! Kreml on syvästi huolissaan Zakharovan ja Välben vahvasta hormoonisängestä, kun on sen verran karskia karvaa etteivät partakoneet kestä! Maria Zakharova totesi: ”Alakerta” rehottaa kuin villeimmällä hippi-luomumaturella ja leuka puskee karvaa niin, että jyrinä käy! Eikä sheivaaminen innosta minua… niin ja, nänneihin koskee, ne ovat kuin kolme pientä ryppyistä vihreää Putinin päätä!” Jelena Välbe totesi: ”Helvetinmoista tureikkoa, ”alakerta”, äyttää ihan Rasputinilta! Eikä sheivaaminen innosta ja lapanen haisee hanurille, sitäpaitsi tykkään myös näistä viiksistä ja selkäkarvoituksesta”! Näin totesivat Maria Zakharova ja Jelena Välbe, kun heiltä kysyttiin sitä että: ”Miksi housut ja monot eivät sovi?!”

Nimimerkki: CL-2022
Lähde: Oma!

60/63 | Suomalainen ja Ruotsalainen ja Norjalainen ottivat kilpailun kuka on pisimpään uimaaltaassa

Suomalainen ja Ruotsalainen ja Norjalainen ottivat kilpailun kuka on pisimpään uimaaltaassa ruotsalainen meni ensin ja sitten sanottiin, että kaikki saavat yhden toiveen ruotsalainen toivoi että hänelle tulisi lämmintä vettä toiveensa toteutui. Sitten tuli norjalaisen vuoro, norjalainen toivoi että hän saisi katsoa televisiota samaan aikaan kun ui toive toteutui. Sitten suomalainen tuli ja kun vesi oli niin kylmää niin suomalainen sanoi kakakakakalikali ja niinpä suomalaisen allas täyttyi kakalla.

Lähde: okSuomalainenHävisi

61/63 | Psykiatri jutteli mielisairaalassa hullulle

Niin, onhan teillä ongelmia, psykiatri jutteli mielisairaalassa hullulle.
– Mutta moni on selvinnyt paljon suuremmistakin vaikeuksista. Kerron esimerkin.
Viime sunnuntaina näin liikenneonnettomuuden
– moottoripyöräilijä törmäsi autoon. Häneltä irtosi pää kokonaan,
mutta hänpä otti sen kainaloonsa ja käveli uudenkadun apteekkiin ostamaan laastaria,
jolla hän kiinnitti pään takaisin paikoilleen.
No, mikäs teitä naurattaa?
– Älkäähän hyvä tohtori yrittäkö narrata. Uudenkadun apteekki ei päivystänyt viime sunnuntaina!

62/63 | Orava, Siili, Jänis ja Etana pelasivat pokeria

Jänis, orava, siili ja etana pelasivat pokeria ja joivat
kaljaa, kuten tyyliin usein kuuluu. Parin tunnin pelailun
jälkeen juomat loppuivat ja kortilla arvottiin, kuka
lähtee hakemaan lisää lähikaupasta.

Noutajan rooli osui etanalle. Etanan lähdettyä kaljan
hakuun muut yrittivät kuluttaa aikaa ja alkoivat
viimein tuskastua:
”Missä hitossa se kaveri viipyy?”
”Tässähän kuollaan kohta janoon!”

Eteisestä kuului etanan närkästynyt ääni:
”Jos siellä ruvetaan vittuilemaan mä en lähde ollenkaan!”

63/63 | Välilyönnillä on väliä

Välilyönnillä on väliä
Kirjoitin muistiinpanoni -> Kirjoitin muistiin panoni
Juoppokuski -> Juoppo kuski
Kylmäkalle on pakastimessa -> Kylmä Kalle on pakastimessa
Taparikollinen -> Tapa rikollinen
Rantakuntoon -> Ranta kuntoon
Mummon lihapyörykät -> Mummonlihapyörykät
Muna-asennossa -> Muna asennossa
Olet namusetä -> Olet namu setä
Mene possujunaan -> Mene possu junaan
Olin autokaupoilla -> Olin auto kaupoilla
Poissaoleva -> Poissa oleva
Herkkutatti -> Herkku tatti
Ajanpuutteen takia -> Ajan puutteen takia
Talonmies -> Talon mies
Koe-eläimet -> Koe eläimet

Nämä saattavat myös kiinnostaa…

Kaikki vitsit: Vitsikirjasto.fi/vitsit/
Vitsikategoriat: Vitsikirjasto.fi/vitsikategoriat/
Parhaat vitsit: Vitsikirjasto.fi/parhaat-vitsit/
Kerro meille vitsisi: Vitsikirjasto.fi/kerro-vitsi/

Miksi miehet masturboivat?
– Saa harrastaa seksiä rakkaimpansa kanssa.
15.08.2023VitsitJaa
Miksi Playstationissa on kuviot eikä kirjaimia kuten Xboxissa?
– PlayStation pelaajat eivät osaa lukea.

Nimimerkki: Samimesi
Lähde: Samimesi

24.03.2021VitsitJaa
Yksinäisen matemaatikon
salainen rakkaus oli piinainen.

Lähde: vapaavuoro.uusisuomi.fi/ossimantylahti/142200-parhaat-puujalkavitsit-2013/
10.12.2022VitsitJaa
Mitä Avensis kuskilta pitää kysyä kun hän kurvaa pihaan?
– No montako napsua jouduit kääntämään ohjauksesta?
13.10.2023VitsitJaa
Vankilanjohtaja aiotaan tuomita vankeusrangaistukseen.
– Hänen väitetään yrittäneen näyttää anopilleen, miten sähkötuoli toimii.

01.08.2020VitsitJaa
Kaksi totuutta ja yksi vale:
1. Olet söpö
2. Meidän pitäisi deittailla
3. Keksin tämän päästäni
13.10.2023VitsitJaa
Miksi dinosaurukset eivät puhu?

– Koska ne ovat kuolleita.

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=oek-C9x9i-M

17.01.2022VitsitJaa
Äiti lähetti Pikku-Kallen kauppaan ostamaan persiljaa. Matkalla Pikku-Kalle kuitenkin unohti tuotteen nimen, ja niinpä hän kysyi kaupassa myyjältä: ”Onko teillä pyllyheinää?”

13.09.2020VitsitJaa
Mikä on nykynuorten suosikkiranta?
– Haaparanta

31.08.2022VitsitJaa
Oliks sun vanhemmat simpukoita, ku sä olet tommoinen helmi?

10.10.2022VitsitJaa