Kun joukkuetoverit muuttuvat ilkikurisiksi: Pelaajien tekemät parhaat pilat

Ammattiurheilun korkeapaineisessa maailmassa, jossa urheilijat omistautuvat elämänsä erinomaisuuden saavuttamiseen ja voittojen saavuttamiseen, ei ole epätavallista, että joukkuetoverit turvautuvat huumoriin ja yhteenkuuluvuuteen keinona lieventää osaa paineesta. Yksi suosituimmista yhteenkuuluvuuden muodoista urheilijoiden kesken on toisiaan kiusata piloilla. Nämä käytännön pilat on usein tarkoitettu keventämään tunnelmaa, rakentamaan joukkuehenkeä ja luomaan ikimuistoisia hetkiä. Joten seuraavan kerran kun katsot urheilutapahtumaa ja lisäät jännitystä online vedonlyönti, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin – saatat nähdä seuraavan legendaarisen urheilupilan tapahtuvan.

Klassinen aloittelijoiden kohtelu

Ammattiurheilun maailmassa aloittelijat joutuvat usein kokeneempien joukkuetoveriensa armoille. Klassinen aloittelijoiden piloitteluun liittyvä rituaali sisältää yleensä jonkinlaisen nolostuttamisen, mutta kaikki tapahtuu hyvässä hengessä. NBA:ssa on yleistä, että aloittelijoiden täytyy kantaa pinkkejä reppuja täynnä herkkuja, aurinkorasvaa ja muita tarvikkeita. Baseballissa aloittelijat voivat joutua monimutkaisiin pukeutumispäiviin, joissa heidän täytyy pukeutua teemavaatteisiin mennessään pelikentälle. Nämä pilat, vaikka leikkimielisiä, auttavat rakentamaan yhteenkuuluvuutta ja murtamaan jäätä joukkueen sisällä.

Kun treffit muuttuivat joukkuetoverien piloittelusta

Vuoden 2004-05 NBA-kaudella Lakersin peli Staples Centerissä muuttui legendaarisen pilan taustaksi. Aloittelija Tony Bobbitt oli vakuuttunut siitä, että Hollywood-näyttelijä Lucy Liu oli pitänyt silmällä häntä koko pelin ajan. Aavistaen tilaisuuden, Lakersin kokeneet pelaajat keksivät suunnitelman.

He välittivät huomaamattomasti paperinpalan, jossa oli puhelinnumero Bobbittille, väittäen sen olevan Lucy Liu’n numero. Tietämättäään se oli Lakersin keskushyökkääjä Vlade Divacin numero. Divac, huumorillaan, järjesti tekaistun vastaajan käyttäen työntekijän ääntä imitoiden Liu’ta.

Viestejä vaihdettiin, ja Bobbitt oli vakuuttunut, että hänellä oli treffit näyttelijättären kanssa. Saapuessaan ravintolaan hän ei kuitenkaan tavannut Lucy Liuta, vaan hänen virnuilevat joukkuetoverinsa odottivat häntä. Tämä klassinen pila muutti aloittelijan kehaisun ikimuistoiseksi hetkeksi Lakersin historiassa.

Unohtumaton pila pihvi-illallisesta

Yksi unohtumattomista piloista baseball-maailmassa liittyy legendaariseen Ken Griffey Jr:ään, joka oli tunnettu huumoristaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Menetettyään vedon Griffey lupasi managerilleen pihvi-illallisen. Sen sijaan, että hän vain varaisi pöydän illalliselle, Griffey päätti viedä pilan seuraavalle tasolle.

Yllätyksenä Griffey, muutaman joukkuetoverin kanssa, järjesti absurdin pilan. Hän laittoi elävän lehmän managerin toimistoon. Kun manageri avasi oven, häntä kohtasi odottamaton ja hämmentävä näky – täysikasvuinen lehmä hänen toimistossaan.

Gascoignen ilotulituspila

Paul Gascoigne, englantilainen entinen ammattilaisjalkapalloilija, tunnetaan pitkästä listastaan piloista. Yksi niistä koskee Julian Dicksiä, joka yritti saada Gascoignen vakuuttumaan siitä, että heidän pitäisi mennä kaupungille ja vierailla pubissa. Julianin peräänantamattomuus ei tuntenut rajoja, mikä teki Paulin mahdottomaksi löytää tarvitsemaansa lepoa. Kuitenkin seuraavana päivänä, kun Julian nukkui sikeää unta, Paul päätti ottaa kostonsa. Hän hankki kourallisen ilotulitteita ja hiipi hiljaa Julianin kylpyhuoneeseen. Sytytettyään erityisen kovan paukun, Paul laukaisi sen, aiheuttaen räjähdyksen. Hän ryntäsi Julianin huoneeseen huutaen kiireesti: ”Evakuoikaa, evakuoikaa, pommi-isku, pommi-isku!” Säikähtynyt ja suunniltaan oleva Dicksy hyppäsi sängystä ja ryntäsi alasti käytävälle.

Beresfordin pelleilymoka

John Beresford, vasta Barnsleyn allekirjoittama puolustaja, joutui tahattoman pilan keskipisteeksi varhaisina päivinään seurassa. Kun hänelle kerrottiin joukkueen vastaanotosta, väärinymmärrys muutti tavallisen tapahtuman koomiseksi mokaksi.

Beresford, innokas sopeutumaan ja omaksumaan joukkueen kulttuuria, sai tiedon, että vastaanotto olisi naamiaisjuhla. Harkitsematta toista kertaa, hän päätti mennä täysillä ja pukeutui värikkääseen pelleasuun tilaisuutta varten.

Saapuessaan tapahtumaan hänen huomiota herättävä pellepukunsa erottui joukosta, jossa oli hyvin pukeutuneita vieraita, mukaan lukien Barnsleyn pormestari. Huone oli täynnä elegantteja

Yhteenveto

Urheilumaailman pilat toimivat muistutuksena siitä, että urheilijat ovat inhimillisiä olentoja, jotka arvostavat yhteenkuuluvuutta ja huumoria. Vaikka kilpailu ja paine voivat olla kovia, ja fanit voivat jakaa kilpailutapahtumia Vivatbet.ee ja urheiluvedonlyönnin avulla, tämä ala on viihdettä, ja se tulisi pitää mielessä. Nämä käytännön pilat tarjoavat paitsi kevyen hetken myös auttavat vahvistamaan joukkuetovereiden välisiä siteitä. Joten seuraavan kerran kun näet urheilutähden joutuvan pilan kohteeksi, muista, että jopa korkeimmissa kilpailutasoissa on aina tilaa hyvälle naurulle.

Mitä pingviini oli ennen kuin se tapasi jeesuksen?
– Pingvesi

Nimimerkki: @joonas.boren (se on mun ig käyttäjänimi)
Lähde: Kaveri kertoi
21.10.2022VitsitJaa
Oletko Netflix?
Koska voisin katsella sinua tuntikausia.
16.05.2023VitsitJaa
Tulipa kerran yhteen kapakkaan mies ja strutsi. Strutsilla oli kissa talutushihnassa.
Kaiken nähnyt baarimikko ei hätkähtänyt, vaan kysyi mitä outo seurue haluaisi.

”Olut minulle”, vastasi mies. ”Minulle olutta myös”,
sanoi strutsi. Kissa vastasi äkäisellä äänellä: ”Mulle tuplaviski!”.
”Se tekee sitten 19,25 euroa”,
sanoi baarimikko. Mies pisti käden taskuunsa ja antoi tasarahan.
Seurue joi ja lähti pois, kissa tosin kiukutteli kun ei saanut enempää ja haastoi
riitaa.

Seuraavan viikon ajan tämä sama toistui joka päivä, ja mitä tahansa
tilattiin, mies pisti käden taskuunsa ja maksoi aina tasarahalla. Pois lähtiessä
kissa haastoi riitaa ja kinusi lisää, joka kerta.

Viikon kuluttua baarimikko ei enää voinut hillitä uteliaisuuttaan,
vaan kysyi mieheltä: ”Miten voi olla mahdollista että maksat aina tasarahalla, tilasitte sitten mitä vain?”

No, mies kertoi, että kuukausi sitten hän oli törmännyt hyvään haltijaan, joka oli luvannut toteuttaa miehen kaksi toivomusta.

Pitkän harkinnan jälkeen mies oli mielestään keksinyt parhaat ja oli esittänyt toiveensa:
”Haluan sellaisen taskun, että ostanpa mitä vaan, niin sieltä löytyy siihen aina tasaraha”.
Toive toteutui. Baarimikko miestä kehumaan:
”Loistava toivomus, näin ei sulta rahat
lopu ikinä. Mutta entäs tuo strutsi ja kissa?”
”No siinä meni metsään”, sanoi mies.
”Toinen toivomukseni oli näet pitkäsäärinen tipu, jolla on tiukka
mirri.”

11.07.2021VitsitJaa
– Mikä on sinistä ja tuoksuu vihreälle maalille?
– No?
– Sininen maali.

10.11.2020VitsitJaa
Simca tonni, korjaamon onni.
Siihen sammui johtotähti, jätkä kävelemään lähti.
15.10.2023VitsitJaa
Kuinka monta blondia vaaditaan vaihtamaan lamppu?
– Kaksi. Toinen pitää lampusta kiinni ja toinen pyörittää tuolia.
01.09.2023VitsitJaa
What’s Mario’s favorite musical?
– Mamma Mia
27.04.2023VitsitJaa
Mitä yhteistä on sipulilla ja 30 cm pitkällä m*lkulla?
– Kummatkin saavat sinut itkemään.
26.07.2023VitsitJaa
Miksi kutsutaan kiinalaista miljardööriä?
– Cha Ching

19.11.2020VitsitJaa
Kuka Titi-nallen kaveri tykkää banaanista?
– Api-nalle
29.05.2023VitsitJaa