Kun joukkuetoverit muuttuvat ilkikurisiksi: Pelaajien tekemät parhaat pilat

Ammattiurheilun korkeapaineisessa maailmassa, jossa urheilijat omistautuvat elämänsä erinomaisuuden saavuttamiseen ja voittojen saavuttamiseen, ei ole epätavallista, että joukkuetoverit turvautuvat huumoriin ja yhteenkuuluvuuteen keinona lieventää osaa paineesta. Yksi suosituimmista yhteenkuuluvuuden muodoista urheilijoiden kesken on toisiaan kiusata piloilla. Nämä käytännön pilat on usein tarkoitettu keventämään tunnelmaa, rakentamaan joukkuehenkeä ja luomaan ikimuistoisia hetkiä. Joten seuraavan kerran kun katsot urheilutapahtumaa ja lisäät jännitystä online vedonlyönti, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin – saatat nähdä seuraavan legendaarisen urheilupilan tapahtuvan.

Klassinen aloittelijoiden kohtelu

Ammattiurheilun maailmassa aloittelijat joutuvat usein kokeneempien joukkuetoveriensa armoille. Klassinen aloittelijoiden piloitteluun liittyvä rituaali sisältää yleensä jonkinlaisen nolostuttamisen, mutta kaikki tapahtuu hyvässä hengessä. NBA:ssa on yleistä, että aloittelijoiden täytyy kantaa pinkkejä reppuja täynnä herkkuja, aurinkorasvaa ja muita tarvikkeita. Baseballissa aloittelijat voivat joutua monimutkaisiin pukeutumispäiviin, joissa heidän täytyy pukeutua teemavaatteisiin mennessään pelikentälle. Nämä pilat, vaikka leikkimielisiä, auttavat rakentamaan yhteenkuuluvuutta ja murtamaan jäätä joukkueen sisällä.

Kun treffit muuttuivat joukkuetoverien piloittelusta

Vuoden 2004-05 NBA-kaudella Lakersin peli Staples Centerissä muuttui legendaarisen pilan taustaksi. Aloittelija Tony Bobbitt oli vakuuttunut siitä, että Hollywood-näyttelijä Lucy Liu oli pitänyt silmällä häntä koko pelin ajan. Aavistaen tilaisuuden, Lakersin kokeneet pelaajat keksivät suunnitelman.

He välittivät huomaamattomasti paperinpalan, jossa oli puhelinnumero Bobbittille, väittäen sen olevan Lucy Liu’n numero. Tietämättäään se oli Lakersin keskushyökkääjä Vlade Divacin numero. Divac, huumorillaan, järjesti tekaistun vastaajan käyttäen työntekijän ääntä imitoiden Liu’ta.

Viestejä vaihdettiin, ja Bobbitt oli vakuuttunut, että hänellä oli treffit näyttelijättären kanssa. Saapuessaan ravintolaan hän ei kuitenkaan tavannut Lucy Liuta, vaan hänen virnuilevat joukkuetoverinsa odottivat häntä. Tämä klassinen pila muutti aloittelijan kehaisun ikimuistoiseksi hetkeksi Lakersin historiassa.

Unohtumaton pila pihvi-illallisesta

Yksi unohtumattomista piloista baseball-maailmassa liittyy legendaariseen Ken Griffey Jr:ään, joka oli tunnettu huumoristaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Menetettyään vedon Griffey lupasi managerilleen pihvi-illallisen. Sen sijaan, että hän vain varaisi pöydän illalliselle, Griffey päätti viedä pilan seuraavalle tasolle.

Yllätyksenä Griffey, muutaman joukkuetoverin kanssa, järjesti absurdin pilan. Hän laittoi elävän lehmän managerin toimistoon. Kun manageri avasi oven, häntä kohtasi odottamaton ja hämmentävä näky – täysikasvuinen lehmä hänen toimistossaan.

Gascoignen ilotulituspila

Paul Gascoigne, englantilainen entinen ammattilaisjalkapalloilija, tunnetaan pitkästä listastaan piloista. Yksi niistä koskee Julian Dicksiä, joka yritti saada Gascoignen vakuuttumaan siitä, että heidän pitäisi mennä kaupungille ja vierailla pubissa. Julianin peräänantamattomuus ei tuntenut rajoja, mikä teki Paulin mahdottomaksi löytää tarvitsemaansa lepoa. Kuitenkin seuraavana päivänä, kun Julian nukkui sikeää unta, Paul päätti ottaa kostonsa. Hän hankki kourallisen ilotulitteita ja hiipi hiljaa Julianin kylpyhuoneeseen. Sytytettyään erityisen kovan paukun, Paul laukaisi sen, aiheuttaen räjähdyksen. Hän ryntäsi Julianin huoneeseen huutaen kiireesti: ”Evakuoikaa, evakuoikaa, pommi-isku, pommi-isku!” Säikähtynyt ja suunniltaan oleva Dicksy hyppäsi sängystä ja ryntäsi alasti käytävälle.

Beresfordin pelleilymoka

John Beresford, vasta Barnsleyn allekirjoittama puolustaja, joutui tahattoman pilan keskipisteeksi varhaisina päivinään seurassa. Kun hänelle kerrottiin joukkueen vastaanotosta, väärinymmärrys muutti tavallisen tapahtuman koomiseksi mokaksi.

Beresford, innokas sopeutumaan ja omaksumaan joukkueen kulttuuria, sai tiedon, että vastaanotto olisi naamiaisjuhla. Harkitsematta toista kertaa, hän päätti mennä täysillä ja pukeutui värikkääseen pelleasuun tilaisuutta varten.

Saapuessaan tapahtumaan hänen huomiota herättävä pellepukunsa erottui joukosta, jossa oli hyvin pukeutuneita vieraita, mukaan lukien Barnsleyn pormestari. Huone oli täynnä elegantteja

Yhteenveto

Urheilumaailman pilat toimivat muistutuksena siitä, että urheilijat ovat inhimillisiä olentoja, jotka arvostavat yhteenkuuluvuutta ja huumoria. Vaikka kilpailu ja paine voivat olla kovia, ja fanit voivat jakaa kilpailutapahtumia Vivatbet.ee ja urheiluvedonlyönnin avulla, tämä ala on viihdettä, ja se tulisi pitää mielessä. Nämä käytännön pilat tarjoavat paitsi kevyen hetken myös auttavat vahvistamaan joukkuetovereiden välisiä siteitä. Joten seuraavan kerran kun näet urheilutähden joutuvan pilan kohteeksi, muista, että jopa korkeimmissa kilpailutasoissa on aina tilaa hyvälle naurulle.

Minkä takia Ford kuski pääsee taivaaseen?
– Koska hän on elänyt maanpäällisen helvetin.
15.10.2023VitsitJaa
Millainen on laihialainen munatoti?
– Juodaan lasillinen vettä toinen käsi housuntaskussa!
02.07.2023VitsitJaa
Miksi miesten palkat eivät riitä mihinkään?
– Koska taloustutkimusten mukaan naiset saavat 2/3 miesten palkoista
14.02.2024VitsitJaa
Olen jo pitkään epäillyt, että vaimoni on uskoton. Usein käy niin, että kännykkä soi toistuvasti ja hän vain vilkaisee puhelimeen ja katkaisee soiton vastaamatta siihen.
Hän on usein ”tyttöjen” kanssa ulkona, ja kun kysyn keiden tyttöjen, on kyseessä aina joku työkaveri, jota en tunne. Olen yrittänyt seurata ikkunasta, kun hän palaa taksilla kotiin,
mutta hän kävelee aina viimeisen korttelivälin ja minä ainoastaan kuulen kuinka auto ajaa matkoihinsa. Mahtaako olla taksikaan?
Pari päivää sitten halusin tarkistaa kellonajan hänen kännykästään ja hän sai siitä huutoraivarin kiljuen, ettei hänen kännykkäänsä saa koskea ja että minä kyylään.
En ole halunnut kovistella häntä tästä asiasta ja luulen, etten edes halua tietää totuutta asiasta, mutta eilisiltana päätin kuitenkin tarkistaa tilanteen.
Jäin väijymään asuntomme lähellä olevaan puistikkoon pensaan juurelle maastopuku päällä ja kivääri kädessä.
Pitkähkön odottamisen jälkeen lähistölle pysähtyikin mersu, jossa vaimoni suuteli kiihkeästi minulle täysin tuntematonta miestä. Siirryin piiloon oman autoni taakse, etteivät he havaitsisi minua.
Siinä kyykkiessäni huomasin autossani alkavaa ruostetta takalokasuojan kaaressa. Pitäisikö minun teidän mielestänne vaihtaa koko kaari vai asentaa vain uusi levikeosa?
05.12.2023VitsitJaa
– Rakastatko sinä minua Eeva, Aatami kysyi
– No ketä muutakaan, Eeva ärähti

23.11.2020VitsitJaa
Lakimies ja insinööri kilpailivat omaisuusellaan:
Insinööri: ”Mulla on niin kova palkka, että voisin ostaa koko maailman!”
Lakimies: ”Mutta minäpä en myy!”

07.10.2020VitsitJaa
– Kerroshampurilainen.
– Enpäs kerro!

22.10.2020VitsitJaa
Oletko Applen Siri? Koska täydennät minua automaattisesti!
17.06.2023VitsitJaa
Pikku-Kalle oli päässyt vanhempiensa kanssa ravintolaan syömään.
Annokset olivat niin mahtavia, että jokaiselle jäi jotakin lautaselle.
Äiti, joka oli kovin nuuka, ilmoitti tarjoilijalle:
– Voisitteko tuoda minulle muovipussin, niin voisimme viedä ruuantähteet koirallemme?
– Jippii, Kalle hihkaisi.
– Mä saan koiran!
17.09.2023VitsitJaa
Mitä sanoja et halua kuulla ydinfyysikon suusta?
– Hups oho
08.07.2023VitsitJaa